Månedlig Spotpriser | Forbruksfinansiering | Taksering av Bolig | Beste Væske til Vann Varmepumpe | Forsikringsselskaper | Husalarm | Kredittkort med Rabatter | Billig Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Näe syvemmälle Vaasaan: Vaasalaisia omakustanteita

Näe syvemmälle Vaasaan: Vaasalaisia omakustanteita

Suurella sydämellä.

Omakustanteet ovat minusta julkaistun kirjallisuuden herkintä aluetta: ne on tehty tarpeesta sanoa jotain oleellista elämästä tai kirjoittajan elämästä. Omakustanteisiin tulee suhtautua helyydellä. Ne ovat kilometripylväitä kirjoitttajansa elämässä mutta myös elämästä. Suurin osa omakustanteista on lyriikaa, mutta mukana on myös romaaneja, muistelmia ja elämäkertoja sekä ”maailmanatilityksiä” ja sukuteoksia sekä videoita. Hakusanalla omakustanne löydät yrityksiä, jotka auttavat sinua oman kirjan julkaisemisessa.

Mikä omakustanne on?

Omakustanneon tekijän itsensä kustantama teos. Teoksen julkistamisessa ei ole mukana ulkopuolisia tuottajia tai muita vastaavia kustannuksiin osallistujia. Omakustanteena julkaistaan erityisesti musiikkia, kirjoja, videoita ja podcasteja tai sähköinaene-kirja.

Wkipaedian mukaan kirjan katsotaan olevan omakustanne silloin, kun sen paino- ja markkinointikuluista vastaa kirjan kirjoittaja. Painetun kirjan jakelu myyntipisteisiin voi olla ostettu palveluna ulkopuoliselta yritykseltä. Omakustannekirjailija voi myös myydä kirjaa suoraan lukijoille. Tämä voi tapahtua rinnan kirjakauppajakelun kanssa tai kirjan yksinomaisena myyntitapana.

Omakustanne

https://fi.wikipedia.org/wiki/Omakustanne

Vaasalaisia omakustanteita

Risto Jalonen

Saatavissa oleva Risto Jalosen kirjallinen julkaisuluettelo sisältää 27 teosta. Nopean arvion mukaan Risto julkaisi myös You Tubessa 173 videota.

https://www.youtube.com/user/ristojalonen/videos

KirjaSampo

https://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/saha%253AInstance_ID1237890917493

Eeva Kontiokariu Julkaisuluattelo

Palosaarelaislähtöinen Eeva Kontiokari on julkaissut nopean arvion mukaann. 20 teosta: Risto Jalonen ja Eeva Kontiokari ovat ilmeisteti Vaasan historian tuotteliaimmat omakustantajat.

http://vaasalaisia.info/vaasapedia/index.php?title=Eeva_kontiokari:_Lasilintu

Omakustanteet Vaasapediassa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa