Strømpris Kalkulator 2018 | Lån på Minuttet | Beste Eiendomsmegler | Legge Varmekabler | Forsikringsselskaper | Alarmer | Best i Test Kredittkort | Advokat
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Seinäjoen päättäjiä Vaasassa tänään 21.02. 2017

Seinäjoen päättäjiä Vaasassa tänään 21.02. 2017

Seinäjoen päättäjiä ja virkamiehiä

vierailulla Vaasassa 21.2.

Seinäjoen ja Vaasan yhteisen iltapäivän aikana käydään läpi muun muassa kaupunkien yhteisiä hankkeita, keskusta-alueiden kehittämistä sekä Gigafactory-hankkeen etenemistä. Tapaamisia on järjestetty säännöllisesti tämän valtuustokauden aikana.

Seinäjoen kaupungin päättäjiä ja virkamiehiä saapuu vierailulle Vaasaan tiistaina 21.2. tapaamaan vaasalaisia kollegoja. Vierailun tavoitteena on edistää kaupunkien välistä yhteistyötä ja jakaa tietoa.

–     Minusta on hyvin tärkeää, että lähimmät naapurit keskustelevat jatkuvasti ja säännöllisesti hyvässä yhteistyössä sekä poliittisella että virkamiestasolla, Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Rapo kommentoi vierailua.

Vierailun aiheena on muun muassa alle 19-vuotiaiden jalkapallon EM-turnaus, jonka Vaasa ja Seinäjoki järjestävät ensi vuonna yhdessä. Tilaisuudessa puhutaan myös kaupunkien matkailun ajankohtaisista asioista ja yhteisen Lakea-yhtiön tulevaisuuden kehittämisestä.

–     Sekä Seinäjoella että Vaasassa on meneillään voimakas keskustan kehittäminen. Tästä tulee varmasti hyvää keskustelua ja saamme vaihdettua arvokkaita kokemuksia, ideoita ja ajatuksia, kertoo Rapo.

Vaasan ja koko Suomen yhteinen Gigafactory-hanke on luonnollisesti yksi puheenaiheista. Jos Teslan jättitehdas saadaan Vaasaan, se tulee vaikuttamaan myös Seinäjokeen ja muihin lähialueisiin.

– Yhteistyö Vaasan kanssa on meille tärkeää ja olemme mukana tukemassa hienoa Tesla-hanketta, sanoo Seinäjoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Ojaniemi.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasan kaupunki siirtyy vihreän sähkön käyttöön

Vaasan kaupunki siirtyy 1.4.2018 alkaen hankkimaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettua ns. vihreää sähköä. Hankinta tehdään kaupungin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *