Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Oranssilla väkivaltaa vastaan

Oranssilla väkivaltaa vastaan

Oranassilla värillä väkivaltaa vastaan kaikkialla maailmassa.

Vaasan kaupunki osallistuu Oranssit päivät-kampanjaan, joka vastustaa naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa. Aihetta lähestytään muun muassa yleisöopastuksin ja puheenvuoroin. Oranssilla värillä valaistaan Pohjanmaan museo ja Alskatintien kävelysilta.

Oranssit päivät on yksi suurimmista YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin kampanjoista, jota vietetään myös Vaasassa 25.11-10.12.2021.

Pohjanmaan museon yleisöopastuksilla pohditaan naisten yhteiskunnallista asemaa ja tutustutaan kulttuurihistorialliseen Vaasa 400-näyttelyyn. Yleisöopastukset ovat perjantaina 26.11. klo 17 ruotsiksi ja klo 18 suomeksi sekä lauantaina 27.11. klo 13 ruotsiksi ja klo 14 ja klo 15 suomeksi.

https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/oranssilla-varilla-vakivaltaa-vastaan/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Freyr Battery ehkä Vaasaan

FREYR Battery (“FREYR”), uuden sukupolven akkukennojen tuotantokapasiteetin kehittäjä on allekirjoittanut aiesopimukset (Memorandum of Understanding) Suomen …

Vastaa