Billigst Strøm | Forbrukslån på Minuttet | Radonbrønn | Varmpepumpe Pris | Forsikring | Alarmer | Rente Kredittkort | Boliglån Rente
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Lukuvuosi 2015 syksy alkaa Vaasan ammattiopistossa

Lukuvuosi 2015 syksy alkaa Vaasan ammattiopistossa

Lukuvuosi alkaa Vaasan ammattiopistossa

koulutuspaikkoja vapaana

Vaasan ammattiopiston lukuvuosi käynnistyy tiistaina 11.8.2015. Tänä syksynä opiskelunsa aloittaa n. 650 uutta opiskelijaa.

Vapaita koulutuspaikkoja, joita voi hakea suoraan oppilaitoksesta, on edelleen seuraavissa ammatillisissa perustutkinnoissa:

Sähkö- ja automaatiotekniikka, rakennusala, tieto- ja tietoliikennetekniikka, käsi- ja taideteollisuusala, autoala, kone- ja metalliala, kiinteistöpalvelu, liiketalous, tieto- ja viestintätekniikka, sosiaali- ja terveysala, matkailuala sekä hotelli-, ravintola- ja cateringala.

Oppilaitoksen kokonaisopiskelijamäärä on lukuvuoden alkaessa liki 1900 opiskelijaa.

Lisätietoja

rehtori Åsa Stenbacka, GSM 040 750 7030
asa.stenbacka@vaasa.fi

kuva Iiro Suksi

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Ensimmäinen kaupunkiblogi

Perustin kesällä 2003 ilmeisesti Suomen ensimmäisen kaupunkiblogin nykyaikaisessa mielessä. Blogi on nimeltään Plokkaa. Perustin sen …

Vastaa