Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Lukuvuosi 2015 syksy alkaa Vaasan ammattiopistossa

Lukuvuosi 2015 syksy alkaa Vaasan ammattiopistossa

Lukuvuosi alkaa Vaasan ammattiopistossa

koulutuspaikkoja vapaana

Vaasan ammattiopiston lukuvuosi käynnistyy tiistaina 11.8.2015. Tänä syksynä opiskelunsa aloittaa n. 650 uutta opiskelijaa.

Vapaita koulutuspaikkoja, joita voi hakea suoraan oppilaitoksesta, on edelleen seuraavissa ammatillisissa perustutkinnoissa:

Sähkö- ja automaatiotekniikka, rakennusala, tieto- ja tietoliikennetekniikka, käsi- ja taideteollisuusala, autoala, kone- ja metalliala, kiinteistöpalvelu, liiketalous, tieto- ja viestintätekniikka, sosiaali- ja terveysala, matkailuala sekä hotelli-, ravintola- ja cateringala.

Oppilaitoksen kokonaisopiskelijamäärä on lukuvuoden alkaessa liki 1900 opiskelijaa.

Lisätietoja

rehtori Åsa Stenbacka, GSM 040 750 7030
asa.stenbacka@vaasa.fi

kuva Iiro Suksi

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa