Pris Strøm | Lånekalkulator | Varmepumpe Test | Sähkösopimus Vertailu | Forsikringsselskap | Boligalarm | alle kredittkort i norge | Beste Boliglån 2019
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Lauri Karppi – Eikö mitään tekemistä islamin kanssa?

Lauri Karppi – Eikö mitään tekemistä islamin kanssa?

Lauri Karppi – Kulttuurien erot

Sunnuntaina rapakon takana riehui muuan Omar Mir Seddique Mateen. 50 kuoli ja saman verran haavoittui.Maaliskuussa Brysselissä kuoli räjähdyksissä 11 ja loukkantui 100 ihmistä. Ennen räjähdyksiä kuului laukauksia ja arabiankielisiä huutoja.

Helmikuussa Vaasassa tapahtunut surmatyö paljastui olevan islamilaista häpeäväkivaltaa. Kiukutti, kun vaimo ei lukenut koraania eikä rukoillut.

Vuodenvaihteessa oli Kölnissä noin tuhannen arabin tai pohjoisafrikkalaisen miehen tempaus, jossa sadat naiset joutuivat seksuaalisen ahdistelun, varkauksien ja raiskausten uhreiksi. Yli 1 000 rikosilmoitusta.

Marraskuussa 2015 Pariisissa kuoli terrori-iskuissa noin 130 ja loukkantui 350 ihmistä.

Mikä on yhteinen nimittäjä? Tietyt tiedostavat tahot joutuvat kerrasta toiseen toistamaan, että tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Ei niin yhtikäs mitään. Eikä sillä seuraavallakaan kerralla.

Mutta tiedätkö muslimienemmistöistä maata, jossa ei olisi käytössä muslimien sharia-lakia? Tai muslimienemmistöistä maata, missä on sallittua luopua islamin uskosta tai olla julkisesti homo? En minäkään.

Orlandon iskun motiivihan syntyi siitä, kun ampuja oli nähnyt kahden miehen suutelevan ja siitä se ajatus sitten lähti. Kuten imaami Abbas Bahmanpour ajankohtaisessa kakkosessa kertoi, islamissa homoudesta seuraa kuolemantuomio.

Eikä tässä ole kyse mistään extremisteistä eli ääritoimijoista, terroristeistä tai isiksestä, vaan tavallisten muslimivaltaisten maiden ja ihmisten lakeja, kulttuuria ja käsityksiä. Käsityksiä, jotka ylittävät rajat huonon maahanmuuton mukana.

Perussuomalaiset ovat johdonmukaisesti aina vastustaneet huonoa maahanmuuttoa, niin kuntatasolla kuin eduskunnassa. Maahanmuuton pitää tapahtua Suomen ja suomalaisen kulttuurin ehdoilla.

Huonommista kulttuureista tulevat vaikutteet on torjuttava päättäväisesti. Onneksi meillä on vihdoin hallitus, joka tekee työtä tämän eteen.

Valitettavasti lainsäätäminen on hidasta puuhaa, eivätkä ne ehtineet pahimpaan turvapaikanhakukriisiin valmiiksi. Suunta on kuitenkin nyt parempaan, kiitos perussuomalaisten.

LAURI KARPPI (ps.)

kaupunginvaltuutettu

Vaasa

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa