Pris Strøm | Lån på Minuttet | Nappikuulokkeet | Verdivurdering av Hus | Forsikring | Brannalarm | Beste Kredittkort Norge | Beste Telefonabonnement 2019
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Anvian hallitus tiukkana

Anvian hallitus tiukkana

Anvian hallitus käsitellyt

Findan ostotarjousta

Anvialla on Anvia Telecomin ja siihen liittyvien yhtiöiden myynnistä Elisan kanssa sitova sopimus, jonka hallitus ja hallintoneuvosto ovat yksimielisesti hyväksyneet.

Hallitus toteaa, että Elisa Oyj:n kanssa solmittu sopimus voi raueta ainoastaan, mikäli yhtiökokous ei hyväksy sitä. Tämän vuoksi Findan tekemää tarjousta ei nyt oteta tarkempaan käsittelyyn.

Anvian hallitus on torstai-iltana 16.6. käsitellyt Findalta 14.6.2016 saamaansa viestiä, jossa Finda pyysi aloittamaan neuvottelut Anvia Telecomin myynnistä.

Anvialla on Anvia Telecomin ja siihen liittyvien yhtiöiden myynnistä Elisan kanssa sitova sopimus, jonka hallitus ja hallintoneuvosto ovat yksimielisesti hyväksyneet.  Järjestelystä päättävät Anvian osakkeenomistajat ylimääräisessä yhtiökokouksessa 29.6. Päätökseen tarvitaan 2/3:n enemmistö, sillä siihen sisältyy Anvia Oyj:n omien osakkeiden suunnattu hankinta.

Hallitus toteaa, että Elisa Oyj:n kanssa solmittu sopimus voi raueta ainoastaan, mikäli yhtiökokous ei hyväksy sitä. Tämän vuoksi Findan tekemää tarjousta ei nyt oteta tarkempaan käsittelyyn. Koska se saapui vasta yhtiökokouskutsun lähettämisen jälkeen, sitä ei voida enää tässä vaiheessa ottaa tulevan yhtiökokouksen asialistalle.

Hallitus on ennen Elisan kanssa neuvoteltua sopimusta punninnut useita eri vaihtoehtoja ja huolellisen harkinnan jälkeen todennut Elisan kanssa tehtävän järjestelyn parhaaksi vaihtoehdoksi.  7.6. julkaistussa yhtiökokouskutsussa yritysjärjestelyä perustellaan Anvian omistusrakenteen selkeyttämisellä ja yhtiön itsenäisyyden säilyttämisellä. Se myös mahdollistaa uuden strategian toteuttamista sekä poistaa vireillä olevat erimielisyydet Anvian ympärillä. Nämä perusteet ovat yhä olemassa.

Anvia 17.06. 2016

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Pentti Tarpio on poissa

Tarpion elämäntyö oli StarSoft. Yritys aloitti vuonna 1987 kommandiittiyhtiönä. Vuonna 1995 yhtiömuodoksi vaihdettiin osakeyhtiö. Samalla yrityksen perustajan Pentti Tarpion pojat, Jari ja Jarto Tarpio, tulivat mukaan toimintaan osakkaina. StarSoft Oy toimi sisaryhtiönsä Kauppagalleria Wasan eli vaasalaisittain Black Jackin omistamissa tiloissa Vaasanpuistikolla.

Vastaa