Strøm | Refinansiering av Gjeld | Billige Varmepumper 2019 | Fliser til bad | Sykkelforsikring | Boligalarm | Sammenlign Kredittkort | Beste Telefonabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
125 Laura Ala-Kokko, vihr. – Vaasa

125 Laura Ala-Kokko, vihr. – Vaasa

125 Laura Ala-Kokko, Vaasa

Julkaistu 25.3.2015

Eduskuntavaaliehdokas Laura Ala-Kokko, Vaasa.
Kaupunginvaltuutettu, FM, Osastopäällikkö kaupan alalla.

”Olen Laura Ala-Kokko  – vihreä, jonka sydän sykkii sekä kaupungille että maaseudulle. Olen kotoisin Kauhajoelta, josta muutin Vaasaan 12 vuotta sitten. Muutin tänne opiskelemaan englantia yliopistossa, mutta Vaasa yllätti antamalla minulle uuden kotikielen: ruotsin. Työkseni teen käännöksiä ja toimin myyjänä.

Olen saanut elämältä paljon, ja uskon sen olevan paitsi ihanan perheeni, myös Suomen hyvän sosiaaliturvajärjestelmän ansiota. Suomen on jatkossakin oltava maa, jossa jokaisella on oikeus hyvään elämään, tasokkaaseen koulutukseen ja toimivaan terveydenhoitoon perheen tuloista ja asuinpaikasta riippumatta. Hyvinvointivaltio ei ole itsestäänselvyys, vaan sen säilyttämiseksi ja päivittämiseksi on tehtävä töitä.”

Lue lisää

http://www.alakokko.fi/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa