Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
125 Laura Ala-Kokko, vihr. – Vaasa

125 Laura Ala-Kokko, vihr. – Vaasa

125 Laura Ala-Kokko, Vaasa

Julkaistu 25.3.2015

Eduskuntavaaliehdokas Laura Ala-Kokko, Vaasa.
Kaupunginvaltuutettu, FM, Osastopäällikkö kaupan alalla.

”Olen Laura Ala-Kokko  – vihreä, jonka sydän sykkii sekä kaupungille että maaseudulle. Olen kotoisin Kauhajoelta, josta muutin Vaasaan 12 vuotta sitten. Muutin tänne opiskelemaan englantia yliopistossa, mutta Vaasa yllätti antamalla minulle uuden kotikielen: ruotsin. Työkseni teen käännöksiä ja toimin myyjänä.

Olen saanut elämältä paljon, ja uskon sen olevan paitsi ihanan perheeni, myös Suomen hyvän sosiaaliturvajärjestelmän ansiota. Suomen on jatkossakin oltava maa, jossa jokaisella on oikeus hyvään elämään, tasokkaaseen koulutukseen ja toimivaan terveydenhoitoon perheen tuloista ja asuinpaikasta riippumatta. Hyvinvointivaltio ei ole itsestäänselvyys, vaan sen säilyttämiseksi ja päivittämiseksi on tehtävä töitä.”

Lue lisää

http://www.alakokko.fi/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa