Spotpris Strøm | Forbrukslån Beste | Beste varmepumpe | Best i Test Varmepumpe 2019 | Vardia Forsikring Erfaringer | Alarm | Kredittkort Reise | Beste Advokat
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasa Airsof on saanut avaimet lakkautettun Wasalandiaan

Vaasa Airsof on saanut avaimet lakkautettun Wasalandiaan

Tuleeko lakkautetusta Wasalandiasta Airsoft-keskus

Vaasa Airsoft Assosiation kertoo nettisivuillaan, että yhdistys on saanut käyttöönsä Wasalanadian avaimet.

-Vaasalaiset saavat alkaa airsoftaamaan Wasalandiassa! Yhdistyksenne on saanut Wasalandian portteihin avaimen ja alueen käyttöoikeuden. Nyt me tietysti tarvitsemme teitä, rakkaat jäsenet ja aktiivit ja vähemmän aktiivit, sillä mikään ei tietysti tule hopealautasella tarjoiltuna, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Lauri Heinonen.

-Tarkoitus on siis käydä paikkaa laittamassa pelikuntoon ennen ensimmäisiä pelejä ja ajankohta ensimmäiselle talkooretkelle on 15.6. klo 16:00. Allekirjoittanut saapuu paikalle hieman ennen avaamaan portteja, ja päästämään väen sisään.

-Varustuksena hyvät kengät, työhanskat, juotavaa. Työkaluja hyviä on harjat ja tasakärkiset lapiot. Jätesäkkiä, yms. Mitä nopeammin paikka on siistitty pelikuntoon, sitä nopeammin siellä pelataan, kirjoittaa Lauri Heinonen.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Wasabladet

Vaasa Airsoft

http://www.vaasa-airsoft.com/

Airsoft Wikipedian mukaan

Airsoft (”softaus”) on japanilais­lähtöinen taistelupeli, jossa pelaajat pyrkivät suorittamaan erilaisia tehtäviä käyttäen apunaan 6 millimetrin muovikuulia ampuvia aseita. Muovikuulat eivät jätä osuessaan maalijälkeä ja laji perustuukin pelaajien rehellisyyteen tunnustaa saamansa osumat.

Merkittävin ero airsoftin ja sen sukulaislajien paintballin ja lasertagin/megazonen välillä onkin airsoftin painottuminen elämyksiin, kun taas paintball painottuu vahvasti kilpaurheiluun ja lasertag hauskanpitoon. Aitoja tuliaseita muistuttavien asejäljitelmien lisäksi airsoftpelille on myös luonteenomaista sotilasrekvisiitan käyttö.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Airsoft

Kuva:  You Tube

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa