Takstein med Solceller | Lån uten Sikkerhet lav Rente | Prisvurdering av Bolig | Billige fliser | Betalingsforsikring | Husalarm | Kredittkort Rabatt | Billig Mobil
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Uusi kaupunkimedia Vaasaan

Uusi kaupunkimedia Vaasaan

Vaasaan perusteilla uusi kaupunkimedia

taustalla Esa Siltaloppi

Vanha tv-konkari ja mediapersoona Esa Siltaloppi on perustamassa Vaasaan aivan uudentyyppisen kaupunkimedian. Näillä näkymin VaasaTV-nimellä kulkevan median pitäisi käynnistyä heti kesäkuun alussa. Juuri nyt on meneilläöän rekrytointivaiahe:

-Vaasan uusin ja kuumin kaupunkimedia hakee nyt riveihinsä Vaasan eri asuinalueilta sanansaattajia tuomaan kuuluville todellisten vaasalaisten äänen.

-VaasaTV:n nettisivustolla olet vaasalaisuuden ytimessä, tuomassa esiin oman näkemyksesi alueen elämänmenosta ja meiningistä. Kuvaat lyhyitä videoita eli vlogipäivityksiä elämästäsi, asuinalueestasi ja yhteisistä ajankohtaisista teemoista.

Sivusto lupaa myös menestystä toimittajana:

-VaasaTV on yhden miehen unelma, jonka energinen joukkomme on saanut toteutumaan. Unelmat kuitenkin seuraavat toisiaan, ja tulemme tarvitsemaan jatkossa lisää toimittajia, kuvaajia ja muita tekijöitä joukkoomme. Parhaimmat vloggaajat pääsevätkin kokeilemaan siipiään myös omaa vlogiosiotaan laajemmin, näin Siltaloppi median ennakkopuffissa.

Tervetuloa

-Olet Esa sydämellisesti tervetullut vaikealle ja haastavalle alueelle. Aikaisemmin tällä alueella on Vaasassa vain kaksi merkittävää sivustoa. Tämä vuonna 2005 perustettu vaasalaisia.info ja sen keväällä 2015 perustettu  sisarsivsto fb-ryhmä Puhetta Vaasasta.

-Mitä enenmän Vaasa saa julkisuutta sosiaalisessa mediassa, sen parempi kaupungille, sanoo edellämainittujen sivustojen vastaava toimittaja Tapio Parkkari.

VaasaTV

http://vaasatv.fi/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa