Billig Strømleverandør | Forbrukslån Best i Test | Billigste Eiendomsmegler 2017 | Kannettavat | Forsikringer Sammenligning | Husalarm | Mobilselskaper 2017 | Beste Boliglån
Home / Kolumnit / Rapo loukkasi vasemmistoliittoa

Rapo loukkasi vasemmistoliittoa

Kokoomus kaksilla rattailla

Vaasan kokoomusvaltuutettu Seppo Rapo on kirjoituksessaan loukkaantunut vasemmistoliiton mielipiteestä sairaala-asiassa.

Hän heittää populistisesti, että hänen mielestään vasemmistoliiton mielipide ei perustunut tosiasioihin, mutta ei kerro miltä osin niin ei ole. Hän kehuu vielä, että vasemmistoliitossa ollaan vaalitunnelmissa.

Vasemmistoliitossa ollaan varmasti erinäisissä tunnelmissa. Välillä paremmissa ja välillä huonommissa. Tunnelman luomisesta saamme varmaan kiittää Suomen Helsingissä istuvaa keskustan, kokoomuksen ja perussuomalaisten muodostamaa hallitusta ja sen harjoittamaa politiikkaa.

Onneksi en ole kokoomuslainen. Onhan heillä vaikeaa. Pitää ajaa kaksilla rattailla.

Hallitukselle ja kokoomukselle olisi tietenkin parasta, jos tavalliset vaasalaiset olisivat nöyrää ja hiljaa, eikä kritisoisi mitään. Oli politiikka ja päätökset sitten valtakunnallista tai paikallista. Kokonaisuus on osiensa summaa, ja siitä maksaa saa.

HEIKKI MUSTONEN

Vasemmistoliiton Vaasan kunnallisjärjestö ry.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Hiukan valoa tunnelin päässä

Haaveiden kaupungista aaveiden kaupungiksi Räntää ei ole tullut enää useampaan viikkoon eikä hikeäkään tarvitse hakemalla …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *