Home / Kolumnit / Rapo loukkasi vasemmistoliittoa

Rapo loukkasi vasemmistoliittoa

Kokoomus kaksilla rattailla

Vaasan kokoomusvaltuutettu Seppo Rapo on kirjoituksessaan loukkaantunut vasemmistoliiton mielipiteestä sairaala-asiassa.

Hän heittää populistisesti, että hänen mielestään vasemmistoliiton mielipide ei perustunut tosiasioihin, mutta ei kerro miltä osin niin ei ole. Hän kehuu vielä, että vasemmistoliitossa ollaan vaalitunnelmissa.

Vasemmistoliitossa ollaan varmasti erinäisissä tunnelmissa. Välillä paremmissa ja välillä huonommissa. Tunnelman luomisesta saamme varmaan kiittää Suomen Helsingissä istuvaa keskustan, kokoomuksen ja perussuomalaisten muodostamaa hallitusta ja sen harjoittamaa politiikkaa.

Onneksi en ole kokoomuslainen. Onhan heillä vaikeaa. Pitää ajaa kaksilla rattailla.

Hallitukselle ja kokoomukselle olisi tietenkin parasta, jos tavalliset vaasalaiset olisivat nöyrää ja hiljaa, eikä kritisoisi mitään. Oli politiikka ja päätökset sitten valtakunnallista tai paikallista. Kokonaisuus on osiensa summaa, ja siitä maksaa saa.

HEIKKI MUSTONEN

Vasemmistoliiton Vaasan kunnallisjärjestö ry.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa