Bytte Strømleverandør | Forbrukslån | Billig Rørlegger | Beste Eiendomsmegler | Beste Forsikring | Boligalarm | Test av Kredittkort | Sammenlign Boliglån

Nandor MIkola

Art City taideverkostoon on liittynyt Nándor Mikolan Akvarellisali, joka toimii akvarelliteosten esittelypaikkana. Lisäksi Akvarellisalissa kuvataiteilijat sekä taiteen ystävät voivat kohdata toisensa henkilökohtaisesti.

Akvarellisalin yhteydessä toimii Mikola-seura, joka edistää Mikolan sekä muiden kuvataiteilijoiden taiteen tunnettavuutta ja tukee taiteilijoita taloudellisesti stipendein ja palkinnoin.

Elokuussa Nándor Mikolan Akvarellisali on auki keskiviikosta lauantaihin klo 12-16 ja sopimuksen mukaan.

Mikä on Art City Vaasa?


Art City Vaasa on vaasalaisen kulttuurin tiedotus- ja markkinointiverkosto, jossa on mukana yhteensä 22 paikallista kulttuuritoimijaa kaupunginteatterista kaupunginorkesteriin, museoista Merenkurkun Luontokeskukseen. Nettisivujen ja tiedottamisen lisäksi verkostolla on käytössään sekä vaasalaisille että ulkopaikkakuntalaisille tarkoitettu Art City Vaasa -passi, joka viidellä eurolla avaa ovensa useimpiin korkeatasoisiin vaasalaisiin kulttuurikohteisiin.

Lisäksi passilla voi saada alennuksia esimerkiksi kaupunginorkesterin konserteista ja käsityöläistuotteista. Verkosto on vapaa foorumi kenelle tahansa taidetoimijalle, joka myös saa päättää myöntämistään eduistaan itsenäisesti.

Mikolan akvarellimuseo sijaitsee Vaasanpuistikon ja Raastuvankadun kulmatalon sisäpihalla.

Lisätietoja verkostosta saa osoitteesta www.artcityvaasa.com ja/tai verkoston tiedottajalta Sirpa Tarkkiselta, puh. 040 760 7874.

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa