Billigste Strøm 2019 | Forbrukslån på Dagen lav Rente | Beste Kiropraktor | Billigste Kiropraktor | Beste Forsikring | Husalarm | Kredittkort Online Søknad | Billigste Telefonabonnement

Kultsa

Kahvia ja klikkailua

Aija HIetikko ja Kati Oksanen ovat valtautuneet tulevaan syksyyn.
Kultsan nettikahvilan vastaava työntekijä Kati Oksanen ja työntekijä Aija Hietikko uskovat, että Kultsan Nettikahvilasta syntyy vielä jotain ja miksi ei syntyisi. Ainakin ulkoiset olosuhteet ovat mallillaan. Tilat ovat siistit, viihtyisät ja rauhoittavan tummalla sisustettu.

Koneita on kolme. Jos käyttäjiä riittää niin yhteen asennetaan skype ja nettikamera, houkuttelee Oksanen tulevia käyttäjiä. Puoli tuntia maksaa 2 euroa ja tunti kolme euroa. Käytössä on myös printteri. Printin hinta vaihtelee 20 ja 50 sentin välillä liuska – tulosteesta riippuen.

Vanhan poliisilaitoksen punatiilisessä rakennuksessa, nykyisessä Kultsassa avattu nettikahvila palvelee kaikkia alle 29-vuotiaita nuoria maanantaista perjantaihin kello 11.00 ja 18.00 välisenä aikana. Nettinautinnon lisäksi tarjotaan lounas kello 11.30 ja 13.00 välisenä aikana. Lounaan hinta lähtee neljästä eurosta. ”Kevytlounas”, täsmentää Aija Hietikko. Tarjolla on piirakkaa, keittoja, pitsaa ja salaattia sekä ruokajuomia.

Odotukset ovat korkealla

-Odotamme tulevasta kaudesta menestystä, Odotamme kaikenikäisiä nuoria. Kultsa on selvästi nuorten päihteetön paikka, korostaa Oksanen.

Kultsan Nettikahvila

About Toimitus

Check Also

Ojaharju raitistui kuolemanhädässä

Iso mies ei aina ole herkkä, mutta Jomppa on. Hän on rehevä kuin renessanssiruhtinas. Jompan elämä on ollut värikästä aaltoliikettä; hän on maistanut nautintoja ja kärsinyt krapulaa. Ehkä hän on nähnyt enemmän kuin me muut, tavalliset elämän tallaajat.

Vastaa