Spotpris på Strøm | Billige Forbrukslån | Boligtakst | Stålhaller | Helseforsikring | Tyverialarm | Kredittkort | Billigste Boliglån 2019
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Onko Vaasa aneeminen sosiaalisessa mediassa?

Onko Vaasa aneeminen sosiaalisessa mediassa?

Löydätkö Vaasan sosiaalisesta mediasta?

Miten hyvin tunnet nämä sivut?

Vaasan kaupunki on mukana sosiaalisessa mediassa omien kuntasivujen lisäksi facebookissa, twitterissä ja instragramissa. Lisäksi kaupunkilla on todella paljon muita sivuja sosiaalisessa mediassa.

Sivujen ja palveluiden tarjonta on kuitenkin kovin aneemista ja sivujen päivittämisessä on runsaasti parantamisen varaa. Yksi iso puute on mielestäni se, että Vaasa ei juuri näy lehdistölle tarkoitetuilla ePressi, STT:n Etusivu ja Kauppaalehden lehdistötiedotesivulla. Nämä ovat ensiarvoisen tärkeitävaltakunnallisen näkyvyyden lisäämisessä.

Jotta tavallinaen vaasalainen kiinnostuisi Vaasasta sosiaalisessa mediassa sivut tulisi tarjota nykyistä näyttävämmin ja samalla opastaa niiden käyttämiseen nykyistä paremmin .

https://www.vaasa.fi/vaasa-sosiaalisessa-mediassa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Näe syvemmälle Vaasaan: Vaasan rantavyöhyke

Vaasan laaja rantapuistovyöhyke ja sillä sijaitsevat arvorakennukset 1800-luvun jälkipuoliskolta liittyvät Vaasan lääninpääkaupunkifunktioon ja perustuvat lääninarkkitehti …

Vastaa