Billig Strøm | Lån uten Sikkerhet | Internett leverandør | Hyvä Läppäri | Behandlingsforsikring | Hjemmealarm | Kredittkort Liste | Billigste Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Kuntavaaliehdokkaalle riita Vaasan demarien kanssa

Kuntavaaliehdokkaalle riita Vaasan demarien kanssa

Demarit poistivat minut 

whatsapp-ryhmästään

Vaasalaisen Niina-Maria Holmin kirjoitus Pohjalaisen yleisönosastossa 06. 03. 2017 ”Rappiota ja sumutusta” sai aikaan runsaassti henkilökohtaista ja somepalautetta. Holm osallistui Vaasan demareiden vaalikokoukseen, mutta häntä ei huomioitu millään tavalla. Sen asemasta Holmin mukaan koko kokous keskittyi vain meppi Mia-Petra Kumpulan läpimenon varmistamiseen ja siihen ”kuinka hän vetäisi muita mukanaan.”

Niina-Maria Holm toimii seksiterapeuttina. Ammattinimike ei kelvannut demareille

-Palaute oli valtava. Koko päivän puhelimeni soi, sanoo Holm.

-Sain satoja sähköpostiviestejä ja facebookin kautta minua lähetyi moni tuiki tuntematon ihminen, jotka halusivat joko onnitella minua rohkeasta ulostulostani, tai jakaa samantyyppisen kokemuksen demareiden kanssa kohtaamisesta.

-Olin yllättänyt viesteistä ja niiden sanomasta.

-Vaikutti siltä, että useilla oli hamapaankolossa, ei niinkään demariaatetta, kuin sitä väärin omiin tarkoituksiinsa käyttävää järjestökoneistoa ja sitä johtavaa puolueliittiä vastaan.

-Demarit eivät ole olleet jutun jälkeen yhteydessä minuun, vaan poistivat minut kello  15.03 whatsapp- ryhmästään., sanoo Holm.

Miksi kyseenalaistan Miapetra Kumpulan

kunnallisvaaliehdokkuuden?

-Suostuin demareiden kunnallisvaaliehdokkaaksi Vaasassa ja kävin yhdessä kokouksessa saamassa ohjeita heiltä. Ällistyin suuresti kun huomasin, etteivät demarit olleet kiinnostuneet minusta lainkaan, vaan odotetusta mahdollisesta vaalivoitosta ja kaupungin ykköspuolueen asemasta, jota varmistamaan listoille asetetaan meppi Miapetra Kumpula.

Niina-Marialla tuli kinaa puolueensa kanssa jo ennen kuin hän ehti kyseenalaistaa meppi Miapetra Kumpulan ehdokkuuden.

Seksiterapaeutti

Seksiterapeutti-ammattinimeke ei meinannut kelvata titteliksi vaalimainokseen.

-Menen nyt ”sammutetuin lyhdyin” vaaleihin kun en saanut nimeäni pois listalta. Tämän vuoksi minulla ei ole puoluetunnusta mainoksessani.

-Sain tiedon, ettei puolue hyväksy vaalikuvaani, joka on otettu heidän päättämässään studiossa. Kuva on heidän mielestään muka liian sekstinen, Holm kirjoittaa facebook sivullaan.

Niina-Maria Holm on tavallinen kolmen oman ja yhden kasvattilapsen äiti Vaasan Palosaaresta. Harrastuksina ovat koirat ja moottoripyöräily yhdessä miehensä kanssa. Vain ammatti on tavallisen kotiäidin perinteisestä totutusta hieman poikkeava.

-Myyn seksitarvikkeita vaasalaisessa seksikaupassa ja annan ihmisille neuvoja. Aiemmin minulla oli oma seksivälineiden maahantuontiyritys ja parikymmentä jälleenmyyjää Ahvenmaalta Rovaniemelle

Miksi demareihin?

Miksi laulavana seksiterapeuttina” Vaasassa suosiota nauttiva Niina-Maria sitten lähti kunnallisvaaliehdokkaaksi ja valitsi SDP:n?

-Minua pyydettiin niin monta kertaa, että päätin vihdoin suostua. Puolueen valinta oli vaikea, koska olen sisältä kokoomuslainen, ulkoa demari ja puheiltani persu.

-Kun minut valitaan Vaasan kaupunginvaltuuston, en aio demareissa pysyä, sillä olen poliittinen coctail, jota ravistelemalla, saa mitä tilaa.”

Pettyneenä demareihin Niina- Maria kysyy ovatko kunnallisvaalit oikeasti vain osoitus demokratian rappiosta ja äänestäjien sumutusta, jolla puolueet keräävät vain huomiota ja varmistelevat näiden ”miapetrakumpuloiden” medianäkyvyyttä suurempia tehtäviä varten?

-SDP:n tärkein tehtävä on yrittää huijata meillä ”täyte-ehdokkailla äänestäjiä antamaan heille avoin valtakirja kohti vallanhuippua, vai miten muuten selitätte sen, että nainen, joka ei edes asu Vaasassa kuin nimellisesti, eikä ehdi kiireiltään ja matkoiltaan istua nykyisessäkään valtuustossa, haluaa jatkaa samaa hämäysteatteria vain saadakseen entisessä kotikaupungissaan mediahuomiota seuraavia valtakunnallisia vaaleja varten, kysyy Holm.

Kirjoitus laadittu Niina-Maria Holmin

facebook sivun pohjalta

Tapio Parkkari

https://www.facebook.com/niinamaria.holm?fref=ts

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa