Strømpriser | Billigste Forbrukslån 2019 | Snekker | Hengerfeste | Forsikringer Sammenligning | Tyverialarm | Kredittkort lav Rente | Billigste Telefonabonnement

Kehuja

vaasalaisia info sai kehuja

Arvostettu ja sisällöltään vakuuttava MediaBlogi antaa kehuja vaasalaisia.info sivustolle. MediaBloginn kirjoittajan Matti Lintulahden mukaan vaasalaisia.info on noussut ”Suomen johtavaksi kaupunkiblogiksi”.

Käsite kaupunkiblogi on hieman epämääräinen ja se kattaa myös käsitteen kaupungiosablogi. vaasalaisia.info sivustoa lähinnä vastaava on helsinkiläinen Kallioblogi.

Matti Lintulahden MediaBlogi on tärkeä sivusto jokaiselle blogeista ja kansalaisjournalismista kiinnostuneelle. Parhaillaan sivulla käydään keskustelua kansalaisjournalismin nykytilasta otsikolla ”Onko kansalaisjournalismi jo kuollut?”
Kannattaa tutustua ,

”Tällaisessa paikallisuuden ja keskustelevuuden yhdistävässä blogissa tuntuisi olevan tuleva malli uusille kaupunkimedioille ja kaupunginosamedioille. Seuraava askel olisi kansalaisjournalismiin pohjautuvankirjoittajaverkoston rakentaminen. Kirjoittaa Lintulahti”

Juuri tämä on yksi vaasalaisia.info sivuston pyrkimyksistä. Ensi vaiheessa tätä kirjoittajaverkostoa on tarkoitus kokeilla fooruminen ”Valtuutetut” osiossa. Ensi viikon loppuun mennessä foorumiin on lupautunut rekisteröityä pari uutta valtuutettua. Heiltä tietenkin odotetaan painavaa puhetta Vaasasta. Foorumiin on rekisteröitynyt tähän mennessä myös yksi järjestövaikuttaja.

Lähitulevaisuus näyttää syntyykö Vaasaan Suomen oloissa omaleimainen kaupunkiblogi ja foorumi sekä keskustelukäytäntö. Vielä toistaiseksi tämän tyyppinen kanssakäyminen päättäjien ja kansalaisten kesken on melko harvinaista.

Keskustelua blogista:

About Toimitus

Check Also

Ensimmäinen kaupunkiblogi

Perustin kesällä 2003 ilmeisesti Suomen ensimmäisen kaupunkiblogin nykyaikaisessa mielessä. Blogi on nimeltään Plokkaa. Perustin sen …

Vastaa