Strømpriser | Forbruksfinansiering | Verdivurdering | Taksering av Bil | Båtforsikring | Husalarm | Søk Kredittkort | Billig Telefonabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / In Flames Rockperryyn

In Flames Rockperryyn

IN FLAMES on bändi, jota voidaan syystäkin nimittää ruotsalaisen melodisen death metallin kärkinimeksi. Se on perustettu vuonna 1990 ja jyrännyt sen jälkeen soitollaan Ruotsin lisäksi eri puolilla maapalloa.

Children of Bodom ja In Flames Rockperryyn!

Ensi kesän yhdeksänteen Rockperryyn ovat aiemmin julkaistujen kovan luokan bändien Helloweenin, Paradise Lostin ja Yngwie Malmsteenin lisäksi tulonsa varmistaneet raudanluja kotimainen metallibändi Children of Bodom ja vastaavaa ruotsalaista osastoa edustava In Flames. Kumpikin nousee Rockperry -lavalle perjantaina 18.heinäkuuta.

Festareiden ruotsalaisosastoa edustavat lisäksi kolme todella mielenkiintoista bändiä: Pain, Nine ja naisenergiaa tihkuva Sahara Hotnights. Tämän vuotisessa Rockperryssä nähdään myös amerikkalainen pitkän linjan rocklegenda ja musiikin monitoimimies Tony Carey, joka on aikanaan soittanut mm. Rainbow -yhtyeessä. Kovista kotimaisista, aiemmin julkistettujen Amorphiksen ja Klamydian lisäksi, mukana ovat The 69 Eyes, Stam1na, CMX, Teräsbetoni, Nicole, Lapko, Gubbrockarna sekä kovassa nosteessa oleva, nuorista muusikoista koostuva vaasalaisbändi Sturm und Drang.

Vuonna 1993 perustettu CHILDREN OF BODOM lukeutuu tällä hetkellä kiistatta maailman kovimpiin metallibändeihin. Tämä Emmallakin palkittu, ahkerasti keikkaileva "paras vientituote" on ehtinyt vierailla mm. Amerikassa, Japanissa, Euroopan eri kolkissa ja myös Australiassa. Brittien Rock singles -listalla CoB nousi taannoin ykköspaikalle, yllättäen bändin itsensäkin.

IN FLAMES on bändi, jota voidaan syystäkin nimittää ruotsalaisen melodisen death metallin kärkinimeksi. Se on perustettu vuonna 1990 ja jyrännyt sen jälkeen soitollaan Ruotsin lisäksi muihin Pohjoismaihin, Keski-Eurooppaan, Englantiin ja Amerikkaan. Tammikuun lopulla In Flames heitti pari keikkaa myös Venäjällä: Pietarissa ja Moskovassa.

PAIN on kovassa nosteessa oleva teknometallibändi, jonka kaikki tekeminen kulminoituu yhteen Ruotsin tunnetuimmista tuottajista, Peter Tägtgreniin. Hän omistaa Abyss -studion, jossa monet nimekkäät metallibändit, mm. Children of Bodom, ovat vierailleet useasti. Mies keikkailee myös Hypocrisy -nimisen bändin kitaristi-laulajana.

Ruotsista tulee myös soitossaan metallia, hardcorea ja punkia yhdistelevä NINE, joka tuntuu olevan erityisesti punkpiirien suosiossa. Nine itse kertoo haluavansa tehdä hyvää musaa, eikä sitä kiinnosta eri genrejen rajat. Bändi on perustettu vuonna 1994 ja se julkaisi vuoden 2007 helmikuussa viidennen albuminsa nimeltä It´s Your Funeral. Ahkerasti Euroopassa ja esimerkiksi Englannissa keikkaa heittänyt bändi on viime vuosina saanut rajusti nimeä, eikä varmasti syyttä. Rockperryssä Nine tulee varmasti saamaan lisää uusia ystäviä.

Pohjoismaisen rockmaailman kuumimmaksi naisbändiksi nimitetty ruotsalainen SAHARA HOTNIGHTS on perustettu v. 1992. Erikoisen nimensä bändi on saanut kilpahevosen mukaan. Inspiraatiota musiikkiinsa bändi on saanut niin garage rockista, power popista kuin punkistakin. Sahara Hotnights on kotimaansa lisäksi menestynyt maailmalla niin hyvin, että sitä pidetään yhtenä Ruotsin vientivalteista. Bändillä on takanaan neljä pitkäsoittoalbumia, joista viimeisin, "What If Leaving Is A Loving Thing", julkaistiin viime vuoden huhtikuussa.

Keskusteluun:

About Toimitus

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa