Bytte Strømleverandør | Hvem tilbyr Forbrukslån i Norge | Paras Läppäri | Varmekabler | Beste Forsikringsselskap 2016 | Boligalarm Pris | Best i Test Kredittkort | Billig Mobil

Hyvä elämä

Hyvä elämäHyvän elämän käsite on perinteinen etiikan kysymys, joka koskee sitä, millainen inhimillinen elämä on hyvää. WikipediaHaluan elää hyvän ja seesteisen loppuelämän. Ymmärrän että pelkkä halu ei riitä, vaan se edellyttää omia toimia, ja siten on aina otettava huomioon sattuma ja elimistön hiljainen rappetuminen. Tällähetkellä on kuitenkin kysymys vielä aivan muusta. Olemme viikonlopun aikana keskeskustelleet hyvän arkielämän edellytyksistä tyttäreni kanssa.. Kaikki allkoi siitä kun kerroin, että juuri tällä hetkellä olen tyytyväinen elämääni. Kaikki johtuu siitä, että irtisanouduin Puhetta Vaasasata ylläpidon vastuusta ja luovutin sivuston vastuun Jussi Mäntylälle.Nyt voin nukkua yöni rauhassa miettimättä heti huonosti nukutun yön jälkeen, että ”mitä siellä sivulla taas on”. Minun ei myöskään tarvitse ottaa kantaa kommentoijien kommenttien sisältöön. Minun ei enää tarvitse herätä keskellä yötä, kun väärinkohdeltu jäsen haluaa minun HETI poistavan häntä koskevan ilkeän kommentin. EN enää päivittäisellä kävelyllä kiiruhda päätteen ääreen.Ainoa asia missä en vielä ole tasapainossa, onvanha tarve vaikuttaa kommenteihin, jotka ovat vastoin moraaliani ja etikkaani. Mutta uskon, että sekin vielä onnistuu ja saavutan tasapainon suhteessani yhteiskunnalliseen keskusteluun ja ihmisiin ja jäljellä oleviin vuosiin.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa