Strømpris Kalkulator 2019 | Forbrukslån på Dagen 20 År | Liittymävertailu | Billig Elektriker | Forsikringsselskap | Tyverialarm | Kredittkort Avbestillingsforsikring | Billig Mobilbutikk
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Elisa ja Anvia Telecom ryhtyvät yhteistyöhön

Elisa ja Anvia Telecom ryhtyvät yhteistyöhön

Elisasta ja Anvia Telecomista Vaasan Sportin

pääyhteistyökumppani

Elisa ja Anvia Telecom ovat solmineet Vaasan Sportin kanssa sopimuksen merkittävästä yhteistyöstä. Pääyhteistyökumppanina yhtiöt kehittävät digitaalisten palveluiden tarjontaa jäähallin kävijöiden asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Elisalla ja Anvialla on pitkät perinteet suomalaisen jääkiekon tukemisessa. Anvia on toiminut Vaasan Sportin yhteistyökumppanina jo useiden vuosien ajan ja Elisa sponsoroi myös Suomen maajoukkuetta.

Elisan ja Vaasan Sportin sponsorisopimus kattaa kauden 2016–2017 ja sisältää option myös kahdesta seuraavasta kaudesta. Kumppanuus oli luonnollista jatkoa Anvia-yrityskaupalle sekä Vaasan jäähallissa tehdyille digitaalisten palveluiden laatua parantaneille muutoksille, joita jatketaan edelleen.

Digitaalisia palveluita kehitetään jatkossa tiiviissä yhteistyössä Sportin kanssa. Jäähallin ICT-ympäristö tullaan alkusyksyn aikana rakentamaan kattavasti uusiksi, jolloin eri palveluiden saatavuus paranee huomattavasti. Seinäjoen OmaSP-stadionin ja nyt Vaasan jäähallin kautta olemme saavuttaneet vankan tietotaidon erilaisten tapahtumapaikkojen ICT-infran ja palveluiden kehittämisessä. Nämä paikat ovat meille myös alueellisesti merkittäviä referenssejä, Elisan Pohjanmaan aluejohtaja ja Anvia Telecomin toimitusjohtaja Harri Suokko kertoo.

Vaasan Sportin vaikutus lajin kiinnostavuuteen kiistämätön

Digitalisaation mahdollistamisen ohella Elisa pyrkii edistämään suomalaista jääkiekkoa sekä vahvistamaan suomalaisen jääkiekkotoiminnan arvopohjaa.

Vaasan Sport on verrattain tuore Liiganousija, jonka vaikutus lajin suosioon Pohjanmaan alueella on kiistämätön niin pelaajien kuin yleisön näkökulmasta. Liigajoukkue parantaa merkittävästi alueen lupaavien nuorten mahdollisuuksia edetä urallaan, ja tukemalla Sportia tuemme myös heitä, Suokko sanoo.

Vaasan Sport herättää tunteita, tarjoaa elämyksiä suurelle kannattajajoukolle ja innostaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin. Huippu-urheilun vaikutus ihmisten arkeen on merkittävä, ja teknologian avulla kannattajakokemus monipuolistuu.

­– Elisan kanssa yhteistyössä toteutettavan ICT-projektin avulla ottelutapahtumien viihdearvoa päästään kehittämään entisestään. Projektiin kuuluu muun muassa jäähallin langattoman verkon laajennus, jonka myötä langattomaan verkkoon pääsee liittymään kaikkialla hallissa. ICT-ympäristön kehittäminen mahdollistaa uusia digitaalisia palvelumuotoja, joiden avulla kannattaja pääsee vielä lähemmäksi lajin ja joukkueen ydintä. Kannattajat pääsevät näin osallistumaan tapahtumaan aiempaa monipuolisemmin, Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurten kertoo.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa