Takstein med Solceller | Forbruksfinansiering | Rimelig Elektriker | Billig Varmepumpe | Billigste Forsikringsselskap 2019 | Alarm | Beste Bensinkort | Billigste Boliglån
Home / Kolumnit / Ilkka jatkaa Vaasan ja vientirannikon vastaista paniikinomaista propagandaansa

Ilkka jatkaa Vaasan ja vientirannikon vastaista paniikinomaista propagandaansa

Seinäjoen turha pelätä vientirannikkoa

Sanomalehti Ilkka (2.9.) jatkaa viime vuosisadan Vaasan ja vientirannikon vastaista paniikinomaista propagandaansa huomaamatta, että emme ole missään vaiheessa kyseenalaistaneet Seinäjoen asemaa päivystävänä sairaalana.

On surullista, jos Etelä-Pohjanmaan vaikuttujat eivät tee täysillä töitä 12+1-ratkaisun eteen, kun siihen kerran on kaikki objektiiviset perusteet olemassa ja kaikki mahdollisuudet.

Sitran Oulun yliopistolta tilaamassa selvityksessä on muun muassa laskettu optimaalinen sijainti tulevaisuuden päivystäville sairaaloille ottaen huomioon ennakoitu väestökehitys vuonna 2025 siten, että väestön laskennallisilla käynneillä painotettu matka-aika sairaalaan muodostuisi mahdollisimman pieneksi.

Selvityksessä Vaasa oli sijalla viisi selkeästi päivystävänä yksikkönä 12 päivystävän sairaalan mallissa. Matka yliopistosairaalaan on maan pisin.

Osana Pohjoismaiden johtavaa energiateknologiaklusteria Vaasan keskussairaala kuuluu siihen ekosysteemiin, joka muita sairaaloita pitkälti rahoittaa.

Varsinkin nyt, kun tiedämme, että vaikutusten arviointia kielellisten oikeuksien käytännön toteutuksesta ei ole tehty, olisi tyylikästä ja ennen kaikkea Suomen edun mukaista lisätä Vaasa listalle laajan päivystyksen sairaaloista.

JOAKIM STRAND (r.)

kansanedustaja

Vaasa

|Vaasan keskussairaala kuuluu siihen ekosysteemiin, joka muita sairaaloita pitkälti rahoittaa.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa