Strømpris | Forbrukslån på Dagen uten Sikkerhet | Boligtakst | Taktekkingsfirma | Båtforsikring | Boligalarm Pris | Søk om Kredittkort | Billig Mobilbutikk
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Blogi kiittää Vaasan Jupiteria

Blogi kiittää Vaasan Jupiteria

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry
Kiitokset Jupiterin väelle!

28.11.2016


Pohjanmaan käräjäoikeus on asettanut Jupiter-säätiön konkurssiin 14.11.2016. Näin valitettavasti päättyi merkittävä ajanjakso vaasalaista 2000-luvun historiaa. Tärkeiksi koettujen palveluiden tarjonta loppuu nyt Vaasasta. Monenlaiseen kierrätykseen liittyvää työvalmennusta on Jupiterissa ollut vuodesta 2001 alkaen.

Nyt on kiitoksen paikka!

Asukasyhdistyksemme haluaa osoittaa valtaisan kiitoksen Jupiterin koko HENKILÖSTÖLLE vuosikausien ajan jatkuneesta erittäin arvokkaasta ja monipuolisesta työstä!

Jupiterin väki ansaitsee ehdottomasti tunnustuksen hyvästä palvelusta ja yhteiskunnallisesti arvokkaasta työstä, sekä erityisesti siitä inhimillisestä otteesta, jota on jaksettu ylläpitää vaikeuksienkin edessä.

Jupiterilaisten työ on ollut erittäin arvokasta ja välttämätöntäkin yhteiskunnan ja Vaasan alueen kannalta. Ottamatta kantaa rahoitusasioihin tai muihin tämän hetken tilanteen yksityiskohtiin, tällaiselle työlle on edelleen suurta tarvetta. Toivomme että entistä erinomaista henkilökuntaa ja sen osaamista käytetään edelleen, ja että kaikkien mukana olleiden tilanne järjestetään järkevästi mahdollisimman nopeasti.

Yli kymmenen vuotta jatkunut toiminta on vaikuttanut ympäristöönsä monin positiivisin tavoin.

Toivomme, että työ jatkuisi jossain muodossa, vaikka organisaatio varmaan muuttuukin, kun nykyisestä tilanteesta löydetään tie edetä, uusin kuvioin.

Jupiterin koko henkilöstöä & Toimitusjohtaja Helka Linnaa sydämellisesti kiittäen

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n syyskokouksen 21.11.2016 valtuuttamina, yhdistyksen hallituksen puolesta

Aimo Nyberg, pj.       Riitta Kankaanpää-Waltermann
Lähde: http://vaasaennenjanyt.blogspot.fi/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Ensimmäinen kaupunkiblogi

Perustin kesällä 2003 ilmeisesti Suomen ensimmäisen kaupunkiblogin nykyaikaisessa mielessä. Blogi on nimeltään Plokkaa. Perustin sen …

Vastaa