Home / Kolumnit / Mikä Susannaa todella huolestuttaa

Mikä Susannaa todella huolestuttaa

                                                               Edustaja Susanna Koski

oma vai äänestäjän etu?

Olet Vaasan seudun edustajaksi lupautunut. Miten on ymmärrettävä, että olet enemmän huolestunut yhden valiokunnan työrauhasta kuin äänestäjiesi mielenrauhasta pahan ahdingon vallitessa?

Lakiasiantuntijat eivät mielestäsi saisi kertoa julki löytämiään lainvalmistelun heikkouksia. Ne kuulemma pitäisi salata julkisuudelta kunnes annatte lausunnon.

En löydä muuta loogista syytä purkauksellesi kuin sen, että haluatte valiokunnissa tulkita, muokata tai vaieta faktat. Pidätkö äänestäjiäsi niin tyhminä, ettei heille voi luovuttaa samoja lähdetietoja kuin teille?

Hyvä neiti Koski. Tämän seudun edustajana Sinun pitäisi kyetä ymmärtämään miltä tuntuu meistä, joiden tulevaisuudella, terveydellä ja hengellä nyt käydään poliittista peliä.

Sen sijaan syytät faktojen ”vuotajia” populismista. Pidät myös oppositiossa olevia tyhminä, kun he mielestäsi sekoittavat laajan päivystyksen asiat rahoitusasioihin.

Kyllä sairaanhoidon taso päivystysratkaisuissa ja muissa sote-kiemuroissa viime kädessä ratkaistaan rahalla. Oletko Sinäkin sitä mieltä, että tältä seudulta sietää viedä sairaanhoidon rahoitusta siksi, että olemme tilastollisesti terveempiä? Jos kerran näin on, yritä olla siitä iloinen, jopa ylpeä.

Tiedätkö mitä puoluekantaa edustaa ajatus tasapäisyydestä? Tässä se merkitsee, että terveyden huollossa onnistuneelta viedään pois, jotta jossakin muualla ei tarvitse skarpata. Kommunismissa muistaakseni pyrittiin tasaiseen kurjuuteen – miten Sinä?

KALLE LANAMÄKI

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa