Spotpris på Strøm | Lån | Best i Test Varmepumpe | Halpaa Sähköä | Forsikringsselskaper | Alarmer | Bruk av Kredittkort | Billig Mobilabonnement

wasalandia

Wasalandia, Vaasalandia, Tropiclandia, Vaasan vesipuisto, Top Camping Vaasa, huvipuisto, viihdekylpylä, kolmiulotteinen elokuvateatteri, Vaasan huvipuisto, Vaskiluodon huvipuisto

Huvipuisto Wasalandian uutuus on kolmiulotteinen elokuvateatteri. Vesipetoja houkutellaan Tropiclandian laajentuneella ulkoilmavesipuistolla. Vaasan Vaskiluodon perhekohteet huvipuisto Wasalandia, kylpylä ja uusi vesipuisto Tropiclandia sekä leirintäalue Top Camping Vaasa valmistautuvat tulevaan kesään. Ensimmäinen varma kesän merkki on huvipuisto Wasalandian avautuminen yleisölle vappupäivänä 1.5.2006.


Ovet kesään avataan vappupäivänä

Wasalandia on varustautunut kesään useilla uutuuksilla. Huvipuiston uusi elämys on 3D-elokuvateatteri , jossa voi katsoa kolmiulotteisia seikkailufilmejä. Katsojat pääsevät nauttimaan vauhdista teatterin liikkuvien penkkien avulla.

Vauhdikasta menoa voi kokeilla hurjalla Kaivosradalla tai Avaruusvuoristoradalla. ( 3D teatteri avataan yleisölle 20.5.) Myös Kummitustaloon on tehty muutoksia. Alueen ravintolat ovat saaneet myös uutta ilmettä. Huvipuiston laitteet ja toiminnot ovat käytössä maksamalla vain yhden sisäänpääsymaksun.

Tropiclandia laajenee vesipuistoksi

Kylpylä Tropiclandia laajenee kesäkuun alussa ulkovesipuistoksi. Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, lapsille suuret toiminta-altaat ja auringonottoalueita virkistyskeitaineen. Myös ulkoporeallas on vesipuiston uutuus. Vesipuistossa pääsee kokeilemaan muun muassa Space Boat -vesiliukumäkeä, jossa lasketaan kumiveneellä suuressa suppilossa. Vesipuiston kaikki palvelut sisällä ja ulkona ovat käytössä samalla sisäänpääsylipulla.

Kylpylä Tropiclandian sisäpuolella on ympäri vuoden avoinna oleva allaskokonaisuus aaltokoneineen, vesisuihkuineen ja saunamaailmoineen. Kylpylässä järjestetään myös jatkuvasti uimakouluja eri-ikäisille lapsille.

Kylpylähotelli Rantasipi Tropiclandia tarjoaa koko perheelle hyvät yöpymistilat. Hotellissa on 184 huonetta, ruoka- ja viihderavintolat sekä kokoustiloja ja kesäinen rantaravintola. Uudistettu Top Camping Vaasa puolestaan tarjoilee merellistä leirintälomaa<.p>Kaikista Vaasan hotelleista ja leirintäalueelta on mahdollisuus varata kahden vuorokauden perhepaketti Riemuloma Vaasassa tai muita valmiita lomapaketteja, jotka sisältävät perhekohteiden sisäänpääsyliput. Vaasan muihin kulttuurikohteisiin pääsee tutustumaan ArtCityVaasa -passilla.

Toukokuussa Wasalandia on auki aina lauantaisin ja luokkaretkiviikolla 22.–¬27.5.2006 joka päivä klo 11.00 alkaen. Huvipuisto on auki joka päivä 3.6.–13.8. välisenä aikana. Ulkovesipuistoalue on kylpylävieraiden Wasalanadiakäytössä joka päivä 3.6.–13.8.2006 sekä elokuussa lauantaisin 19.8. ja 26.8. Tarkista aukioloajat nettisivuilta:

Wasalandia

Keskustelu jatkuu foorumissa:

About Toimitus

Check Also

Näe syvemmälle Vaasaan: Settenbergin jälkipolvia

Ulkovaasalainen/Heikki Halonen/16. 7. 2015  Emilia oli syntynyt Tukholmassa 1806.  Seuraavana vuonna pariskunnalle oli syntynyt Tukhomassa …

Vastaa