Strømpris | Hva er Forbrukslån | Sähkön Hinta | Varmepumpe Test 2019 | Helseforsikring | Brannalarm | Visa Kredittkort | Boliglån

Ennätys


200 000 meni rikki Vappuna

Vappuna meni rikki 200.000 vierailun raja foorumissa. Tasaisen vauhdin periaatteella tämä tarkoittaa sitä, että 1 v- synttäreihin 14.07. 2006 mennessa foorumissa on vierailtu 250.000 kertaa.

Vierailut ovat tapahtuneet 112 217 koneeltä. Selitys suureen koneiden määrään johtunee siitä, että n. 25-30 % kävijämäärästä on botteja, viruksia tai huteja ja siitä että foorumissa käydään työkoneen lisäksi myös kotikoneelta. Tätä ajatusta tukee myös aikatilastot.

Selkesti eniten muita kuin suomalaisia vierailuja on Yhdys alloista eli 6809 ja Ruotsista 1571 tämän päivän tilaston mukaan. Yhdysvatojen suuri määri selittynee hudeilla.

Foorumilla on nyt 472 viestiä 365 kirjoittajalta. Uusia jäseniä rekisteröityy foorumiin 1,11 henkilön vuorokausivauhtia ja uusia viestejä kirjoitetaan keskimäärin 26,4 vuorokaudessa. Uusia aiheita syntyy pävivässä n. 1,77 mikä on vähän.

Aihealueista suosituin on Yleistä keskustelua ja vähiten kiinnostaa Kommentteja ja parannusehdotuksia. Vastausten perusteella suosituin aihe on Kunnassa on moneksi. Tämä on myös suosituin aihe katselujen perusteella. Johtopäätös on yksinkertainen ja selkeä: kunnan toiminta kiinnostaa vaasalaisia.

Seuraavaksi kiinnostavin aihe on Vaasan Sport ja kolmanneksi kiinnostavin aihe on Pitääkä Vaasassa osata ruosia, joka sekin kertoo jotain vaasalaisista. Eniten viestejä on lähettänyt nimimaerkki EX-Vaasalainen (337) ja toiseksi eniten Reino Kolmonen (303).

Sivuston uusin palvelu Vaasapedia on sekin käynnistynyt mukavasti. Vaasapediaa on luettu tämä päivän tilaston mukaan 14 836 kertaa.


vaasalaisia.info keskustelufoorumi, www.vaasalaisia.info/keskustelu vaasalainen keskustelufoorumi, vaasan keskustelufoorumi, vaasalainen keskustelupalsta, vaasalaisia keskusteluja
. Klikkaa: http://www.vaasalaisia.info/keskustelu

About Toimitus

Check Also

Näe syvemmälle Vaasaan: Merenkurkun mielenkiintoinen historia

Merenkurkun historiaa Koska Merenkurkku Pohjanlahden kapeimpana osana yhdisti Pohjanmaan ja Västerbottenin oppivat ihmiset täällä jo …

Vastaa