Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Ensimmäinen kaupunkiblogi

Ensimmäinen kaupunkiblogi

Perustin kesällä 2003 ilmeisesti Suomen ensimmäisen kaupunkiblogin nykyaikaisessa mielessä. Blogi on nimeltään Plokkaa. Perustin sen nimimekillä Alan Bitit, mutta omalla naamallani. Blogi kuitenkin korruptoitui osittain, joten sen jatkaminen ei ollut enää mahdollista. Se on edelleen olemassa osoitteessa

http://plokkaa.blogspot.com/

2.2. 2005 perustin uuden kaupunkiblogin nimeltä vaasalaisia.info. Se on Suomen vanhin yhä toiminnassa oleva kaupunkiblogi, vaikka en ole päivittänyt sitä muutamaan viikkoon (6.4. 2020)

www.vaasalaisia.info

Tämän lisäksi minulla on Puhetta Vaasasta fb-keskusteluryhmä, Tapio Parkkari facebook-sivu ja Leif Färding “Onnen poika” ja vaasalaisia.info facebooksivut.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa