Solcellepanel | Forbrukslån på Dagen | Hyvät Kuulokkeet | Fliser til bad | Sykkelforsikring | Alarm | Kredittkort Fordeler | Billigste Telefonabonnement

Voimakkain mies

Voimakkain mies kisa Vaasaan

Voimakkain mies kisa tuo säpinää kaupunkiin, uskoo Jouni

Jouni Laine on tehnyt pyöreitä viikkoja, jotta lauantaina Vaasassa järjestettävä 105 kilon Suomen voimakkain-mies kisa onnistuisi.

Kysymyksessä on 10-vuotis juhlakilpailu. Kilpailuun osallistuu noin 20 kilpailijaa. Paikalla on myös sarjassa 105 kiloa ”Maailman vanhvin mies” Janne Hartikainen.

Tuomarina on kaksikertainen maailman vanhvin mies Jouko Ahola. Kisat järjstetään Variskalla kello 14.00 alken. Kisaan osallistuu peräti 7 vaasalaista.

-Ikinä ei ole ollut näin paljon vaasalaisia mukana, sanoo Jouni Laine. Jouni Laine on Vaasan Power tiimin voimamiesjaoston vetäjä.

Laine (47) osallistuu itse kisoihin mutta sanoo lopettavansa lajin lauantaina. Laine voitti 105 kilon sarjan vuonna 2003.

-Elämässä on ollut kaikenlaista, joten katson että nyt on hyvä aika lopettaa.

Lauantaina kisat ovat hieman takapakkia Vaasalle, koska Aki Katajamäki, joka oli viime vuonna kolmas maailman vanhvin kilkpailuissa, ei pysty osallsitumaan selkävaivojen takia.

-Variskalla järjestettävään kilpailuun on todella panostettu kovasti. Jouko Ahola ilmeisesti raportoi kisoista Maailman vanhvin mias liittoon. Jos raportti on myönteinen, voimme joskus saada Vaasaan Maailman vanhvin mies kisat.

Käsitetteet maailman vahvin ja maailman voimakkain menevät varmsti monelta sekaisin.

-Käsitteiden kirjavuus johtuu siittä, että Suomen vanhvin ry. on relksteröinyt itselleen nimen ”Suomen vanhvin”. Rekisteröinnin takana ovat Markku Suonetvirta ja Ilkka Kinnunen. He ylläpitävät Suomen vanhvin sarjaa jossa ei ole minkäänlaista painorajaa.

Keskustelu foorumissa

 

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa