Billigste Strøm 2019 | Forbrukslån uten Sikkerhet | Webdesign | Håndverkere | Forsikring Sammenligning | Boligalarm | Kredittkort Best i Test | Billig Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Virtuaalipaketti asuntomessuille

Virtuaalipaketti asuntomessuille

Risto Jalosen lauantaina 1.maaliskuuta esittämä ajatus taidenäyttelystä asuntomessujen aikana on kasvanut foorumissa kauniiksi paketiksi. Rakennusneuvos Antti Ruostetniemi on luvannut rakenteilla olevan Loft-talon ilmaiseksi näyttelypaikaksi ja yrittäjä Klaus Berg on luvannut tuottaa tietokoneohjelman nettiin, jonka avulla teokset myydään.

Kaunis virtuaalipaketti on valmis

mutta päätökset ja tekijät puuttuvat

Lauantain 1 maaliskuuta ja sunnuntaina 2. maaliskuuta aikana vaasalaisia.info foorumiin rekisteröityneet jäsenet loivat kauniin paketin ensi keasän asuntomessuille. Rakennusneuvos Antti Ruotsetniemi lupasi rakenteilla olevasta Loft-talosta tarpeellisen määrän betonivalmiita huoneustoja taidenäyttelyä varten ja yrittäjä Klaus Berg lupasi toimittaa tietokoneohjelman jonka avulla taideteokset voitasiin myydä. Risto Jalonen lupautui projektin komissaariksi.

Berg perusti vielä sunnuntaina 2. maaliskuuta Taidekaupunki.fi nimisen domainin. Domainiin tulisi myyntinäyttely ja gallerioita taiteilijoille. Konsepti voidaan levittää myös muihin kaupunkaeihin. Vaasassa sivuston nimeksi tulee vaasa.taidekaupunki.fi.

Virtuaalipaketti on tasapainoinen ja kaunis katsella. Mutta tilanne muuttuuu heti kun se siirretään reaalimaailmaan. Neuvoteltavaa on paljon ja monet ratkaisut ovat ilmeisen vaikeita. Kävi hankkeen kanssa miten tahansa, niin hanke todistaa kuitenkin virtuaalisen kansalaistoiminnan voiman.

Toisilleen entuudestaan tuntematon joukko ihmisiä voi virtuaalimaailmassa luoda toimivia konsepteja virka-ja luottamusmiesten käyttöön. Tai ohittaa byrokratian kokonaan.

Asuntomessuorganisaatio käsittelee tiettävästi virtuaalipakettia tulevana perjantaina. Perjantaina illansuussa asiasta tiedetään toivottavasti enemmän.

Keskusteluun:

About Toimitus

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa