Billigste Strømleverandør | Forbrukslån | Läppäri | Rehabilitering | Billigste Forsikring | Boligalarm Pris | Kredittkort lav Rente | Beste Telefonabonnement 2019
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymä vastaa 1.7.2016 alkaen Elisa Stadionin toiminnasta

Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymä vastaa 1.7.2016 alkaen Elisa Stadionin toiminnasta

Vaasanseudun Areenat vastaa Elisa Stadionin

toiminnasta ja hallinnoinnista

Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymä vastaa 1.7.2016 alkaen Elisa Stadionin toiminnasta ja hallinnoinnista. Sopimus on voimassa vuoden 2017 loppuun asti. Vaasan kaupunginhallituksen yleisjaosto päätti asiasta kokouksessaan 30.6.

Heinäkuun alussa voimaan astuvan yhteistyösopimuksen mukaan kuntayhtymä huolehtii stadionin toiminnasta ja kehittämisestä, yhteistyöstä, myynnistä ja markkinoinnista sekä kunnossapidosta. Se myös asettaa riittävän, resurssien mukaisen ja ammattitaitoisen henkilöstön toiminnan ylläpitämiseen.

Kuntayhtymän valintaa yhteistyökumppaniksi puoltaa sen monien vuosien kokemus suurten liikuntapaikkarakennusten hallinnoinnista erityisesti tapahtumien ja oheistarjonnan näkökulmasta. Kuntayhtymällä on lisäksi tätä toimintaa tukeva valmis organisaatiomalli, kertoo sivistystoimenjohtaja Christina Knookala.

Tiivistä yhteistyötä kaupungin kanssa

Elisa Stadionin toiminnassa ja sen kehittämisessä tehdään tiivistä yhteistyötä kaupungin ja erityisesti liikuntapalveluiden kanssa.

Asiakkaat, kuten urheiluseurat, ottavat aina kuitenkin ensin yhteyttä kuntayhtymään. Vakiovuorohakemukset kuntayhtymä toimittaa liikuntapalveluille, joka jakaa nämä vuorot. Kuntayhtymä myös lähettää seuroille vahvistukset, kun vuorot on viety varausjärjestelmään. Eli asiakkaalla on yksi kontaktitaho, kertoo projektipäällikkö Leena Ollila.

Elisa Stadionin toiminnan tavoitteet ja periaatteet määritellään vuosittain kaupungin talousarviossa. Sen käyttötalous muodostuu toimintatuloista ja toimintakuluista. Tuloista suuren osan tuovat ottelut ja harjoitukset, mutta myös uusien tuotekokonaisuuksien kehittämiseen ja tapahtumien hakuun panostetaan. Kulut taas tulevat esimerkiksi henkilöstön palkoista, lämmitys- ja valaistuskustannuksista, markkinoinnista sekä hallinnosta. Pitkällä aikavälillä tavoitteena on kulujen kattaminen tuloilla.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa