Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasan Kalarannan uudesta hallista tarjouskilpailu

Vaasan Kalarannan uudesta hallista tarjouskilpailu

Kalarannan hallin tulevaisuus

ratkeaa kilpailun kautta

Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 16.5. muun muassa Kalahallin tulevaisuutta, sosiaaliasiamiehen selvitystä ja vuoden 2015 tilinpäätöstä.

Vaasan kaupunki järjestää laatukilpailun Kalarannan rakennuspaikalle. Paikka luovutetaan sopivimmalle yhteistyökumppanille rakennuspaikan kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Nykyinen Kalahallirakennus korvataan uudella liikerakennuksella, jonka rakennusoikeus on 400m2.

Laatukilpailulla pyritään varmistamaan rakentamisen laatu, sopeutuminen ympäristöön ja kaupunkikuvaan sekä suunnitelmaratkaisun ja liikeidean toimivuus. Kilpailu on osa laajempaa keskustan ranta-alueiden kehittämistyötä.

Kilpailun tarkoituksena on saada kohteelle mahdollisimman korkeatasoinen suunnitelma, toteuttaja sekä liikeidea/palvelukonsepti. Hakija voi olla esimerkiksi yrittäjä tai toteuttamisesta vastaava rakennuttaja tai rakennusliike. Hakumenettely alkaa 23.5.2016 ja päättyy 23.9.2016.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasalaisia perinteitä ja herkkuja

Vaasalaiset voivat olla ylpeitä omista perinteistä ja herkuista ja moni saapuukin Vaasaan juuri kokemaan näitä. …

Vastaa