Billigst Strøm | Hvordan få Forbrukslån | Elektriker Timepris | 144hz Näyttö | Forsikring | Tyverialarm | Søk Kredittkort | Beste Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Vaasa etsii myönteistä imagoa uusilla videoilla ja värityskirjalla

Vaasa etsii myönteistä imagoa uusilla videoilla ja värityskirjalla

Vaasaa etsii myönteistä mielikuvaa uusilla

Vaasa-videoilla ja värityskirjalla

Vaasan kaupunki uudistaa syksyn aikana uusille asukkaille suunnattua markkinointiviestintäänsä. Uudistuksella halutaan tuoda esiin myönteistä mielikuvaa Vaasasta, missä korostuu arjen luksus. Vaasa esitetään viihtyisänä ja ihmisläheisenä asuinpaikkana, jossa arki on kaunista.

Onnellinen arki syntyy pienistä juhlahetkistä, joissa voi pistäytyä aamu- tai avantouinnille kivenheiton päässä keskustasta, pyöräillä töihin, lenkkeillä merenrannassa, poimia sieniä ja marjoja lähimetsästä tai viettää mutkatonta perhe-arkea lyhyiden välimatkojen ansiosta.

– Kampanjaa lähdettiin rakentamaan arkisesta näkökulmasta, kuten siitä miten täällä asuvat ihmiset viettävät aikaansa ja viihtyvät arjen keskellä, kertoo ts. markkinointipäällikkö Pauliina Pääkkönen.

Kampanja toteutetaan ensisijaisesti tunnelmallisilla videoilla, joita jaetaan kaupungin sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla. Tarve materiaalien muuttamiseen sähköisempään suuntaan liittyy sosiaalisen median alati kasvavaan merkitykseen kaupunkimarkkinoinnissa. Tavoitteissa on löytää tehokkaammin kohdeyleisöt, joita ovat nuoret aikuiset ja keski-ikäiset sekä opiskelupaikkaa miettivät.

Tavoitteissa on myös nostaa Vaasan tunnettuutta valtakunnallisesti ja lisätä halukkuutta muuttaa Vaasan seudulle joko koulutuksen, työpaikan tai koetun hyvinvoinnin perässä.

– Videokampanjoinnin tarkoituksena on edistää välitöntä Vaasa-fiilistä muualle päin Suomeen, että muutkin kuin täällä jo asuvat innostuvat elinvoimaisesta energiapääkaupungistamme, jatkaa Pääkkönen.

Kampanjan videot tuottaa Mainostoimisto C2 Advertising.

Videoiden lisäksi tekeillä on Vaasa-aiheinen värityskirja, jossa pääosan saavat persoonalliset kaupunginosat erilaisine kohteineen. Värityskirjan kuvitus on Vaasan kaupungin graafikko Jouko Kedon käsialaa. Teemaan sisältyy myös väritettäviä postikortteja. Värityskirjaa ja postikortteja on saatavilla syksystä lähtien Visit Vaasan matkailuinfossa (Rewell Center 2. krs.), Kansalaisinfossa (pääkirjasto) sekä Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä.

Katso fiilistelyvideo seuraavissa kaupungin kanavissa:

– www.youtube.com/cityofvaasa

– www.facebook.com/vaasankaupunki

– www.instagram.com/vaasavasa

– www.linkedin.com/company/city-of-vaasa

– www.vaasa.fi (nettiuutinen/kiinteistö)

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Ensimmäinen kaupunkiblogi

Perustin kesällä 2003 ilmeisesti Suomen ensimmäisen kaupunkiblogin nykyaikaisessa mielessä. Blogi on nimeltään Plokkaa. Perustin sen …

Vastaa