Strømpriser 2018 | Beste lån uten Sikkerhet 2018 | Eiendomsmegler Stavanger | Godteri på Nett | Personforsikring | Boligalarm Pris | Bruk av Kredittkort | Mobilselskaper i Norge
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Syksyn 2015 taidekerhot alkavat Kuntsilla

Syksyn 2015 taidekerhot alkavat Kuntsilla

Syksyn taidekerhot alkavat!

Kuntsin modernin taiteen museon vauvojen värikylvyt sekä lasten taidekerhot jatkuvat taas syksyllä. Huippusuosittuja vauvojen värikylpyryhmiä on tänä syksyllä tarjolla entistä enemmän, sillä aikaisempina vuosina ryhmät ovat täyttyneet hetkessä.

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu työpaja, jossa pääpaino on monipuolisilla aistielämyksillä sekä vauvan ja vanhemman välisessä vuorovaikutussuhteessa. Suosituilla kursseilla vauvat ja vanhemmat pääsevät kokemaan taiteen ja värien elämyksellisyyttä tarkastelemalla eri värejä ja tunnustelemalla erilaisia materiaaleja.

Toiminta on suunnattu vauvoille ja taaperoille sekä heidän vanhemmilleen. Vauvojen värikylvyt 20.10.-25.11. tiistaisin klo 11 (4-12 kk), klo 13 (1-2 v) ja klo 15 (2-3 v) sekä keskiviikkoisin klo 11 (4-12 kk), klo 13 (4-12 kk) ja klo 15 (1-2 v).

Lasten taidekerhoja ovat MINI ja XS-taiteilijat. Taidekerhoissa tutustutaan museopedagogin johdolla näyttelyihin ja opetellaan taiteen tekemistä helposti omaksuttavalla tavalla. Mini- ja xs-taiteilijat tapaavat kerran kuukaudessa lauantaisin aina syyskuusta toukokuuhun saakka.

Ohjelmaan kuuluvat työpajat ja oma tekeminen. Taidekerhot pidetään Kuntsin modernin taiteen museon Studiossa, joka tarjoaa tilat rauhalliseen ja ohjattuun työskentelyyn. Mini-taiteilijat on suunnattu 4-6 vuotiaille ja xs-taiteiljat 7-12 vuotiaille.

Vauvojen värikylpyjen ohjaajana toimii Johanna Kull ja lasten taidekerhojen ohjaajana Jenni Niemi. Ilmoittautua voi 1.9.2015 alkaen osoitteeseen [email protected] (värikylvyt) ja [email protected] (lasten taidekerhot). Kurssimaksu on 60 €.

Hannele Kyrönlahti
Tiedottaja I Informatör

About Toimitus

Check Also

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin Vaasan yliopisto 9.3.2018, 08:26 AddThis Sharing Buttons Share to …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *