Sammenligne Strømpriser | Refinansiering | Kroniske Ryggsmerter | Parhaat Kuulokkeet | Veteranbilforsikring | Husalarm | Kredittkort | Mobilselskaper 2019
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Pisteiden keräys Merenkurkussa

Pisteiden keräys Merenkurkussa

Nyt alkaa varmaan jännittävä kisa siitä kuka sai aikaan Ruotsin hallituksen myönteisen päätöksen, kirjoittaa Marjatta Vehkaoja.

Alkaako pisteiden keräily?

Ruotsin hallitus on päättänyt ryhtyä tukemaan Merenkurkun liikennettä. Asiasta kertoivat keskiviikko-iltana vaasalaiset kansanaedustajat Miapetra Kumpula-Natri (sd) ja Håkan Nordman (rkp).

– On hienoa, että Ruotsin hallitus näkee Suomen hallituksen tavoin Merenkurkun poikki tapahtuvan laivaliikenteen tärkeyden. Ihmisten liikkuminen maiden välillä myös Vaasan korkeudella on mahdollistettava ja tämä on molemmissa maissa kansallinen kysymys.

– Toivomme, että Ruotsinkin mukaan tulo turvaa liikenteen jatkon ja kehittämisen. Tavoitteena on Merenkurkun liikenteen kasvattaminen niin, että se pystyy turvallisesti jatkamaan, toteavat kansanedustajat.

Tähän on pyritty

-Juuri tätähän on Suomessa odotettu kuin kuuta nousevaa: Merenkurkun liikenteen varmistaminen ei voi olla paikallisten veronmaksajien vastuulla! Valtuuston päätös teki tämän viestimme viimein selväksi, kirjoittaa Marjatta Vehkaoja vaasalaisia.info foorumissa.

-Tässä nyt myös nähdään kuinka kamalan hukassa homman kokonaishallinta on. Sokealle Reetallekin on selvää, että kaikki ensisijaiset (valtioiden) tuet vaikuttavat merkittävästi muiden rahoitusjärjestelyijen tarpeeseen. Vaasassa oltiin siis etuajassa jekuttamassa paikallisten veronmaksajien rahoja RG-linen pelastamiseen. Voihan itku tätä valmistelua!

Vehkaojan mukaan marssijärjestys ei voi jatkossakaan olla se, että paikalliset veronmaksajat hoitavat SinisenTien vetisimmät kilometrit. Kysymys ei ole paikallisesta tiestä vaan kansainvälisestä tieyhteydestä. Tässä suhteessa mikään ei totisesti ole muuttunut vuosien saatossa.

-Nyt alkaa varmaan jännittävä kisa siitä kuka suomalainen sai aikaan Ruotsin hallituksen myönteisen päätöksen! Tarjokkaita on varmaan paljon. On se hyvä, että Ruotsi hoitaa vaasalaisten veronmaksajien etua kun vaasalaisten valtuutettujen niukka vähemmistö ei siihen pystynyt., kirjoittaa Marjatta Vehkaoja.

Tyrkyllä ovat ainakin kansanedustajat Miapetra Kumpula-Natri ja Håkan Nordman sekä kunnallisneovos Lennart Holmlund Uumajasta.

Keskusteluun:

About Toimitus

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa