Strømpris Kalkulator 2019 | Beste Refinansiering | Hva koster Elektriker | Sammenlign Takstfirmaer | Helseforsikring | Husalarm | Søk Kredittkort | Beste Mobilabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Näe syvemmälle Vaasaan: Erasmus-video ja Vaasan imogo

Näe syvemmälle Vaasaan: Erasmus-video ja Vaasan imogo

Erasmus-videot rakentavat Vaasan imagoa

Sadat opiskelijavideot ovat ilmaista mainosta Vaasalle

Vaasasta on netissä, pääasiassa You Tubessa, satoja vaasa-aiheisia videoita. Niiden löytäminen vain saattaa olla hieman hankalaa. Yksi mielenkiintoisimmista videokaterorioista on Erasmus-videot.

Erasmus-videot ovat Vaasassa opiskelevien/opiskelleiden ulkomaisten opiskelijoiden tekemiä. Niiden aiheet vaihtevat selkeistä vaasa-kuvauksista, omiin henkiläkohtaisiin kokemuksii kuten juhliin jne.

Näitä videoita on karkeasti arvioiden n. 300 nyt toukokuussa 2016. Ne vievät Vaasasta kuvaa maailmalle. Kun monet videloista ovat lisäksi opiskelijoiden omilla fb-sivuilla on kysymys valtavasta ilmaisesta Vaasan imagon edistämisestä.

Ensimmäiset löytämäni erasmusvideot ovat vuodelta 2007. Niiden kesto vaihtelee parista minuuatista runsaaseen puoleen tuntiin. Monet lämpimistä maista tulleiden opiskelijoiden videot kuvaava talvea ja ”vääristävät” näin kuvaa Vaasasta ja Suomasta, mutta kaikissa on lämmin ote Vaasaa kohtaan.

Mikä Erasmus?

Erasmus on Euroopan Komission ja Unionin rahoittama liikkuvuusohjelma, jossa opiskelijalla on joka tutkintotasolla (kandi, maisteri ja tohtori) käytössään 12kk, jotka voi jakaa haluamallaan tavalla opiskeluvaihdon ja harjoitteluvaihdon välillä.

Yliopiston vaihtopaikkojen kesto on vähintään 3kk ja enintään 12kk. Yliopiston omille vaihtopaikoille saa yliopistolta matka-apurahaa, ja vaihtokohteessa on opiskeltava 20 op vaihtokohteen opintoja / lukukausi (ei jatko-opiskelijat).

Vaasan yliopiston kautta voit lähteä vaihtoon kolmessa eri vaihto-ohjelmassa: Erasmus-ohjelmassa Eurooppaan, Nordplus-ohjelmassa Pohjoismaihin sekä kahdenvälisten sopimusten kautta Venäjälle ja ns. kaukokohteisiin.

Erasmuvideoita Vaasasta

https://www.youtube.com/results?q=erasmusvideot+vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa