Strømkalkulator 2019 | Forbrukslån Best i Test | Hagestell | Sähkösopimus Vertailu | Forsikringsselskap | Boligalarm | Kredittkort Avbestillingsforsikring | Sammenlign Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Onko HS-Center myynnissä?

Onko HS-Center myynnissä?

Kuva: Johan Hagström

Onko tanskalaisomisteinen TK- Devenlopement kiinnostunut HS-Centerin korttelista sekä Radisson korttelista? Aiheesta on syntynyt keskustelu vaasalaisia.info foorumissa.

Kiinteistön kehittäjän unelma
Radisson korttelissa on runsaasti tilaa

vaasalaisia.info foorumissa nimimerkki Johansson kertoo tavanneensa tänään kiinteistöbisnestä hyvin tuntevan miehen, joka kertoi että HS-Center on nyt puleerattu myyntikuntoon ja että tanskalaisomisteinen TK-Devenlopement yritys olisi kiinnostunut myös Radisson korttelista.

Foorumikirjoituksen mukaan HS-Center olisi vain pitkäaikainen sijoitus, koska korttelissa toimii vakavaraisia yrityksiä, jotka kestävät isonkin vuokrankorotuksen. Mitään uutta visiota ei HS-kortteli tarjoa.

Sen sijaan Radisson kortteli kiinnostaa tanskalaisia, koska kortteliin on mahdollista rakentaa runsaasti vuokratiloja. Lisäksi Kondis Finland Oy:n suunitelma 1000 autopaikan rakentamisesta yksityisellä pääomalla Vaasanpuistiko alle tarjoaisivat todella tukevan jalansijan Vaasan tulevaan kehitykseen.

Hevosmiesten uutisia?

Kirjoitus saattaa olla pelkka HUT:n uutinen mutta asian nostaminen esille kertoo selkeästi siitä, miten ns. kiinteistön jalostaminen toimii.

Jos kirjoituksessa on vähänkin perää, se kertoo siitä että piakkoin tehtävänsä jättävä HS-Centerin eli Schaumannin säätioön toimitusjohtaja Kaj Ericson haluaa viimetöikseen varmistaa tukevalla tukulla rahaa suomenruotsalaisen kielen ja kulttuurin säilymisen Vaasassa ja Ruotsinkielisellä Pohjanmaalla. Mahdollisesta kaupasta syntyvät varat sijoitettaneen lähinnä Åbo Academin kehittämiseen.

Tämä kaikki on tietysti foorumispekulaatiota, mutta ei aivan tuulesta temmattua.

Vaasan kaupunkirakenne:

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa