Strømpriser | Hvem tilbyr Forbrukslån i Norge | Billig Internett 2019 | Internettleverandører i Norge | Boligforsikring | Boligalarm | Kredittkort for Studenter | Billig Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Ojaharju kirjoittaa Kauko Parkkisesta

Ojaharju kirjoittaa Kauko Parkkisesta

Parkkinen – terävä huomioitsija

Kun taloutta tuntematon kirjoittaa Rahan vallasta, on se kaunokirjallisuutta mutta kun aiheesta kirjoittaa Kauko Parkkinen, ei kirjaa enää kustannekaan, kirjoittaa Jorma Ojaharju.

Tolstoi oli vakuuttunut siitä, että poliittisten rikosten, hallitsijan tai valtion arvosteleminen on kansan terveyden mittari. Suomessa uskotaan, että se on kirjoittajien sairauden mittari.

Suomessa vallitsee sanan vapaus, mutta sitä ei pidä ottaa turhan kirjaimellisesti. Ilmari Turja kirjoitti näytelmän nimeltä "Raha ja Sana" ja sai pankkipiirien aloitteesta jalkinetta Suomen Kuvalehden päätoimittajan paikalta.

Laman vuosina kirjoitti Suomen Kuvalehden päätoimittaja Martti Backman rosvopankkiireista ja joutui niinikään lähtemään.

Parkkinen joutuu kustantamaan kirjansa itse. Juuri hän kirjoitti Ilmajoen suuresta pojasta Seppo Hautalasta kirjan nimeltä "Laillinen murha." Poliittinen ja taloudellinen eliitti tuhosivat Hautalan yritystoiminnan.

Parkkisen uusin kirja on nimeltään "Punakoneen alasajo." Kalliomäen komitean kannattaisi vieläkin lukea se. Demarithan olivat 90 000 äänen vaalitappon jälkeen sitä mieltä, että "viesti ei mennyt perille."

Väärin. Viesti meni perille ja turhankin hyvin. Yksistään lahja- ja perintöveron hyväksyminen eduskunnassa vei kymmeniatuhansia ääniä.

Kannattaa lukea Parkkisen kirja.

Keskusteluun

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa