Strømpriser | Forbrukslån | Varmpepumpe Pris 2019 | Halvin Sähkö | Billig Forsikringsselskap | Boligalarm Pris | Hvilket Kredittkort er Best | Beste Mobilabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Näe syvemmälle Vaasaan: Puistot ja viheralueet

Näe syvemmälle Vaasaan: Puistot ja viheralueet

Vaasan kaupungin kauniit ja viihtyisät viheralueet suunnitellaan, rakennetaan ja ylläpidetään kaupungin asukkaita varten. Viheralueet tarjoavat myös Vaasassa vieraileville matkailijoille mielenkiintoisia käyntikohteita.

Viheralueilta löytyvät puistot, puistikot, leikkialueet, koirapuistot, viljelypalstat, uimarannat, liikunta- ja ulkoilupaikat, lähiliikunta-alueet, taajamametsät sekä liikenneviheralueet.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Vaasan hienoimmista viheralueiden vetovoimakohteista. Tarjolla on monipuolinen kokoelma alueita, joissa Vaasan luonto, kulttuurimaisema ja virkistysmahdollisuudet ovat parhaimmillaan.

Viheralueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta vastaa Vaasan kaupungin Viheralueyksikkö. Alueita hoidetaan valtakunnallisen viheralueiden hoitoluokituksen mukaisesti.

Jos haluat järjestää Vaasan kaupungin viheralueilla julkisia tai kaupallisia tapahtumia, niihin liittyvät lupa-asiat löydät liittyvien palveluiden linkistä: Katujen ja viheralueiden käyttölupa ja vuokraaminen.

https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/puistot-ja-viheralueet/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa