Beste Strømleverandør | Beste Refinansiering | Elektriker Timepris | Kiropraktor | Hundeforsikring | Brannalarm | Kredittkort Best i Test 2019 | Billig Mobiltelefon
Home / Kolumnit / Minusta tuli demareissa vain listojen täytettä

Minusta tuli demareissa vain listojen täytettä

Rappiota ja sumutusta?

Suostuin demareiden kunnallisvaaliehdokkaaksi Vaasassa ja kävin kokouksessa ottamassa käskyjä ja saamassa ohjeita. Ällistyin suuresti, kun huomasin, etteivät demarit olleet kiinnostuneet minusta lainkaan, vaan odotetusta mahdollisesta vaalivoitosta ja kaupungin ykköspuolueen asemasta, jota varmistamaan listoille asetetaan meppi Miapetra Kumpula-Natri.

Demarit puhuivat vain siitä, miten pelastavaksi enkelikseen kutsutun Kumpula-Natrin tehtävänä on äänikuningattarena vetää mukanaan iso liuta muita valtuutettuja, vaikka ei edes aio osallistua valtuustotyöskentelyyn kiireiltään ja tärkeimmiltä tehtäviltään, puheenjohtajaa lainatakseni.

Tulin vihaiseksi, kun ymmärsin olevani vain listojen täytteenä kiillottaakseni äänikuningattaren säikehtivää poliittista uraa. Minusta tämä on äänestäjien huijaamista ja temppuilua demokratian kustannuksella.

Tällainen vaalikikkailu näyttää toteen ainakin sen, että demarit ovat rappeutuneet aatteettomaksi vaalikoneistoksi.

Näyttää siltä, että sen tärkein tehtävä on yrittää huijata meillä ”täyte-ehdokkailla” äänestäjiä antamaan heille avoin valtakirja kohti vallan hurmaa, jotta he voisivat kaapata lumedemokratian valepuvussa itselleen yhteiskunnallisia valta-asemia, kuten suurimpana puolueena kaupunginhallituksen puheenjohtajan paikan kokoomukselta.

Miten muuten selitätte sen, että nainen, joka ei edes asu Vaasassa kuin nimellisesti, eikä ehdi kiireiltään ja matkoiltaan istua nykyisessäkään valtuustossa, haluaa jatkaa samaa hämäysteatteria vain saadakseen entisessä kotikaupungissaan mediahuomiota seuraavia valtakunnallisia vaaleja varten?

Olen ensimmäistä ja viimeistä kertaa ehdolla, jos peli näin on kieroa.

Olen ilmeisesti väärässä puolueessa, vai onko muissakin puolueissa yhtä kieroa huijausta täyte-ehdokkailla?

Ovatko kuntavaalit oikeasti vain osoitus demokratian rappiosta ja äänestäjien sumutusta, jolla puolueet keräävät vain huomiota ja varmistelevat näiden ”miapetrakumpuloiden” medianäkyvyyttä suurempia tehtäviä varten?

NIINA-MARIA HOLM (sd.)

kuntavaaliehdokas

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa