Billig Strøm | Forbrukslån | Bygge Garasje | Verditakst av Bolig | Sykkelforsikring | Innbruddsalarm | Husalarm | Beste Boliglån
Home / Kolumnit / Mäkysen argumentit naurattavat

Mäkysen argumentit naurattavat

Mäkysen langanohuet argumentit naurattavat

Kauhavalla perussuomalaisten ryhmään loikanneen Mika Kankaansyrjän näkemykset hämmästyttävät Matias Mäkystä. No, eipä ihme.

Helsingissä viimeiset pari vuotta asuntoaan pitänyt Matias Mäkynen ei näköjään saa enää suustansa muuta argumenttia perussuomalaisia mollatakseen kuin ”rasisti”. Hänen mielestään maahanmuuttokriittinen on joko rasisti, fasisti tai muuten vain vähä-älyinen.

Demareitten ”pakkoavioliittoon” jäsenistään en ota kantaa, se on heidän asiansa, mutta ihmettelen, kuinka lehdet eivät ole asiasta tehneet sen suurempaa älämölöä.

Nimittäin, jos loikkaus olisi tapahtunut toisinpäin, niin siitähän meillä on aivan tuore esimerkki. No, jokainen itseään arvostava ymmärtää paikkallislehtien poliittisen kannan.

Olen myös huomannut, että Matias Mäkynen hyökkää varsin kiivaasti perussuomalaisia vastaan.

Onkohan Matias ajatellut, että ainakin puolet puolueensa kannattajista ajattelee maahanmuutosta samoin kuin perussuomalaiset? Näin ollen Matiaksen täytyy pitää myös heitä rasisteina. Olisiko Matiaksen aika tehdä puolueessaan tai ainakin piirissään kertaheitolla ”puhdistus” ja siirtää muutkin ”rasistit” muihin puolueisiin?

Toivon, että Matias Mäkynen alkaisi etsiä asiallisia perusteita omaan vaalityöhönsä.

JUKKA MÄKYNEN (ps.)

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Työssäkäyntialue luonnollinen kuntaraja

Vaasa ja Mustasaari yhteen Matti Vanhasen hallitus esitti, että kunnat suurennettaisiin työssäkäyntialueitten suuruisiksi. Väestöpohjaltaan suuremmat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *