Takstein med Solceller | Forbrukslån på Dagen | Halvin puhelinliittymä 2019 | Pelihiiri | Billig Forsikring | Boligalarm | Kredittkort i Norge | Beste Advokat
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Luxemburgin ritarikunnat Antti Ruokonen

Luxemburgin ritarikunnat Antti Ruokonen

Vaasalainen Antti Ruokonen on julkaissut kolmannen eurooppalaisia ritarikuntia käsittelevän kirjansa. Uusimman teoksen “Lion at the Crossroads – Orders of Luxembourg”aiheena ovat Luxemburgin ritarikunnat. Liitteenä tarkempaa tietoa ja kaksi kuvaa.

Luxemburgin ritarikunnat ja kunniamerkit
yksissä kansissa vaasalaisen tutkijan toimesta

Teos sai alkunsa jatkona artikkelisarjalle Luxemburgin ritarikunnista, joka julkaistiin Suomen Numismaatikkoliiton lehdessä, Numismaatikossa vuonna 2011.

A4-formaattinen kirja on 205 sivua pitkä ja se on jaettu 9 osaan, jotka käsittävät Luxemburgin ja sen suurherttuahuoneen historian, Luxemburgin suurherttuakunnan (1815-) ritarikuntien hierarkian, ritareiden elämäkertoja, myöntötilastoja sekä luetteloita.

Kirjan pääosan muodostaa Luxemburgin neljän ritarikunnan ja niihin liittyvien kunniamerkkien kuvaukset. Kokonaisuutta täydentää 136 kuvaa ritarikuntien merkeistä, niiden saajista ja dokumenteista. Antti Ruokonen asuu ja työskentelee Vaasassa.

Hänet on aiemmin palkittu Romanian kulttuuriansioritarikunnan ritariristillä ja Romanian kansallisen ansioritarikunnan komentajaristillä Romanian ritarikuntien tutkimuksesta. Kirja on tekijän kolmas teos.

Kirjan 1. painoksen jakelijana toimivat Finnmedals International:
http://www.finnmedals.com/ Suomessa,

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa