Historiske Strømpriser | Forbrukslån | Parhaat Kuulokkeet | 144hz Näyttö | Billigste Forsikringsselskap 2019 | Boligalarm Pris | Sammenlign Kredittkort | Beste Advokat
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Loukkaantumisia ja vatsatautia

Loukkaantumisia ja vatsatautia

Loukkaantumisia, vatsatautia ja isoja rangaistuksia. Nyt laitetaan All-In.

Ensin Robak, sitten Ainali ja viikonloppuna Sutter ja Riska. Kaikki joutuivat sairastuvalle. Viime viikon vieraskiertueella vatsatauti kiersi joukkueessa ja vielä maanantaina epidemiasta oli jälkimaininkeja. Tämän lisäksi tuomarit jakoivat isoja rangaistuksia Sportille lauantain ottelussa Jukureita vastaan Mikkelissä, jotka täyttivät Talajan ja Niemen kymppitilit. Molemmat pelaajat ovat siis poissa keskiviikon HIFK-ottelusta.

Sportia koetellaan nyt isosti. Kuparisaaressa pelataan todella isoista pisteistä ensin HIFK:ta vastaan keskiviikkona, ja perjantaina HPK:ta. Joukkuetta koeteltiin myös reilu kuukausi sitten ennen 11.1. pelattua Kärpät-ottelua, kun joukkueesta puuttui avainpelaajia. Silloin laitettiin All-In ja nuori joukkue näytti, mihin pystyy tiukassa paikassa. Silloin täysi Kuparisaari pumppasi voimaa ja energiaa joukkueeseen – nyt tarvitaan samanlainen tuki yleisöltä.

– Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun olemme tiukassa paikassa tämän kauden aikana. Kaikki pelaajat tietävät mistä pelataan, joten motivaatiotaso ja taistelutahto on varmasti tapissa. A-juniorimme ovat myös aikaisemmin hypänneet ennakkoluulottomasti liigaoukkueen kokoonpanoon, joten hekin tuovat lisää energiaa kentälle, toteaa Sportin päävalmentaja Ari-Pekka ”Maukka” Pajuluoma.

– Runkosarjassa on kahdeksan ottelua jäljellä. Nyt laitetaan All-In, taistellaan ja 14.3. katsotaan, mihin se on riittänyt, päättää Pajuluoma.

Kiekko tippuu Kuparisaaren jäähän huomenna keskiviikkona 20.2. klo 18.30, kun Helsingin IFK saapuu vieraaksi.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Henkilökuva: Seppo Lemponen

Lemponen Seppo Filosofian lisensiaatti, musikantti ja kriitikko Seppo Lemponen on väitöskirjassaan tutkinut jazz-englannin muuttumista 1940-luvulla …

Vastaa