Solcellepanel på Hus | Refinansiering av Gjeld | 3-lags vinduer | Hiiri | Beste Forsikring | Hyttealarm | Billig Kredittkort | Mobilselskaper 2019

knowHow Vaasassa

KnoeHow messuilla oli yli 100 näytteilleasettajaa: korkeakoulujen lisäksi mm. yrityksiä ja liittoja. Lisäksi messuohjelmassa oli mm. hyödyllisiä tietoiskuja, oppilaitosten työnäytöksiä työnäytösalueella.Kuvat Johan Hagström.

Koulutusmessut – KNOWHOW08 – Vaasassa

 

Jälleen oli paljon väkeä liikkeellä. Tapahtumalavalla oli erilaisia ohjelmanumeroita, mutta myös osastoilla tapahtui. Esimerkiksi X3M:n osastolla oli mahdollisuus rakentaa CD-koteloilla mahdollisimman korkean tornin, mutta sen piti pysyä 3 sekuntia pystyssä, muuten yritys hylättiin.

Muilla osastoilla oli sitten ihana sekoitus maistiaisista, työnytöksistä, kilpailuista ja karkkien lisäksi oli myös omppuja jaossa.

Peruskoululaisille

Knowhow tarjosi kattavasti tietoa eri koulutusaloista ja opiskelupaikoista sekä esittelee myös alueen työelämää, työnantajia ja työvoimatarvetta. Mukana oli ennätysmäärä näytteilleasettajia, mm. 23 yliopistoa ja korkeakoulua ja lähes 30 toisen asteen oppilaitosta.

Knowhow tapahtuma tukee nuorten ammatinvalintaa ja antaa lisätietoa ammatinvalintaan vaikuttavista tekijöistä.Messuilla on myös perinteisesti mahdollisuus saada tietoa liittojen ja yhdistysten toiminnasta sekä nuorten vapaa-ajan palveluista.

Tapahtuma on tarkoitettu peruskoululaisille (8.-9. luokkalaisille), lukiolaisille ja muille toisen asteen opiskelijoille, korkeakouluopiskelijoille, aikuisopiskelijoille, opinto-ohjaajill, opettajille sekä nuorten vanhemmille.

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa