Dagens Spotpris | Forbrukslån uten Sikkerhet | Billige Vinduer 2019 | Takstmenn | Beste Forsikringsselskap | Husalarm | Søk Kredittkort | Boliglån
Home / Energiakeskittymä / Juri Kadarin kiusaaminen jatkuu – kollega lähetti postia päättäjille

Juri Kadarin kiusaaminen jatkuu – kollega lähetti postia päättäjille

Puututaanko Kadarin kiusaamiseen viimeinkin

Jurin entinen kollega lähetti meilin päättäjille

Musiikinopettaja Juri Kadarin kohtelu saa yhä abstraktimpia piirteitä. Kadarin entinen kollega Ritva Kärjämäki läheti tänään 22. toukokuuta 2016 klo 17.23 oheisen meilin tärkeimmille vaasalaisille päättäjille.

Meili sisältäää 7 valokuvaa, jotka ”todistavat” että Kadar ei noudata yhteisiä pelinsääntöä. Ulkopuolisnn arvion mukaan kuvat eivät todista mitään. Kuvien merkitys liitteessä jää arvoitukseksi. Kuvassa Juri Kadar (oikealla) ja Jurista lukuisia juttja tehnyt Kari Lajunen.

Hyvät päättäjät!

Te kaikki tiedätte ”György Kadarin tapauksen” Se on tähän mennessä tullut kaupungille maksamaan yli 100 000 e. Lopullista summaa ei vielä tiedetä.

Sain tuttavaltani postia, jota ihmetellään kaupungilla. Lähetän sen nyt teille, ja pyydän, että  luette sen ja katsotte liitteenä olevat kuvat.

Tässä yksi hyvä esimerkki siitä, minkä tasoisilla syytöksillä Kadaria kiusataan ja määrätään kuulemistilaisuuksiin. (Näissä istuu korkeita kaupungin virkamiehiä. Eikö heillä todellakaan ole muuta tekemistä?) Mitä nämäkin istunnot maksavat?

Tätä on jatkunut vuosikausia. Korkeimman oikeuden päätöskään ei näytä pysäyttävän kiusaamista.

Kuinka kauan tätä saa jatkua? Eikö verorahoille olisi muutakin käyttöä, kuin käydä oíkeutta tämän tasoisista asioista. Pyydän, tehkää jotakin.

Ellei asia muutu, se pitää saada kunnolla julkisuuteen. Kadarin nykyiset kollegat tuskin uskaltavat asiasta puhua.

Sivusta asiaa yli kymmenen vuotta seurannut Kadarin entinen kollega

Ritva Käräjämäki

Tuttavan liite koskien Kadaria.

Liite on typografisesti stilisoitu sisältöön puuttumatta.

Hei!


„Samalla opettaja Kadarin kanssa halutaan keskustella seuraavista asioista: (…) 4. Yhteisten pelisääntöjen noudattaminen opettajainhuoneessa. Apulaisrehtori Hanna Savela on kehottanut Kadaria pitämään opettajainhuoneen yhteisen tietokonepisteen sillä tavoin siistinä, että muutkin työntekijät voivat käyttää hallintoverkossa olevia koneita.

Ohjeistuksesta huolimatta Kadar jättää omia henkilökohtaisia tavaroita koneen viereen. Työnantaja pyytää Kadarilta selvitystä, miksi hän ei noudata hänelle annettuja ohjeita ja ei huolehdi yhteisten työpisteiden siistimisestä omalta osaltaan.” 

Kadarin vastaus


Tuntuu pahalta olla talon suurimpana ongelmana. Ikään kuin lukuvuoden aikana ei pahempia tapahtumia olisi ollutkaan. Olenko minä teidän muiden kanssa samanarvoisessa asemassa vieläkään? (Uusimman kutsun yhteyteen aikaisempien lisäksi tuli mukaan jo kaupungin lakimiehen nimikin.)

Olen pahoillani, (että en voi tuoda enää opettajainhuoneen pöytään kukkia ja suklaapaloja) että kuntoni ei salli olla Teidän ja oppilaiden kanssa.

Luulin, että KHO:n päätöksen jälkeen saan (anteeksipyyntöjä ja) työrauhaa ja nauttia yhdessäolostamme, -kasvustamme ja keskittyä vihdoin varsinaiseen työhön. Sitä riittäisi. 


Olen pahoillani, jos poissaolostani johtuen jotkut opettajat joutuvat lukemattomien odottamattomien ja vaikeasti ratkaistavien ongelmien eteen, ylirasitetuiksi kohtuuttomien paineiden alla juuri kiireellisimpinä aikoina. Varmaan ymmärretään kuitenkin, että minä en sille voi mitään.

Miettien, että olemmeko me ihmiset todellakin tällaisia ja toivoen, että kellekään Teistä koskaan ei näin tulisi tehtyä ja että mitä pikimmin pääsen takaisin töihin.
Toivottaen kaikille Teille Hyvää viikonloppua:

Juri

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa