Strømleverandør | Beste lån uten Sikkerhet 2019 | Paras Pelinäppäimistö 2019 | Billig Rørlegger | Arbeidsledighetsforsikring | Innbruddsalarm | Kredittkort Test | Sammenlign Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Iisa tekee työtä Vaasan imagon hyväksi

Iisa tekee työtä Vaasan imagon hyväksi

Iisa tuo Vaasaa Instragramiin

Moi
17-vuotias energinen, positiivinen ja määrätietoinen lukiolaistyttö Iisa täällä. Nautin elämästä hymy huulilla kavereiden ja perheeni kanssa. Kesä on minun lempiaikaa vuodesta. Pidän siitä, että vihdoin on aikaa keskittyä ja panostaa harrastuksiin ja samalla ehtii käydä piknikeillä hietalahden rannalla kavereiden kanssa.

Olen kesän toinen somettaja ja tulen päivittämään lähinnä kaupungin instagramia ja snapchatiä seuraavat kaksi viikkoa. On todella kivaa saada tehdä kesätöitä somen ja valokuvaamisen kanssa, koska olen itse kiinnostunut näistä aiheista. Valokuvaaminen on minulle rakas harrastus, joten minut näkee usein kamera kaulan ympärillä. Mielestäni kiinnostavimmat kuvat ovat ne, josta hehkuu tietty tunnelma.

Kuvieni avulla yritän saada somessa esille Vaasan ihanan kesätunnelman ja korostaa kaunista kaupunkiamme.

Seuraa kuvia Instagramin Vaasa Sivulta

https://www.instagram.com/vaasavasa/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasalaisia perinteitä ja herkkuja

Vaasalaiset voivat olla ylpeitä omista perinteistä ja herkuista ja moni saapuukin Vaasaan juuri kokemaan näitä. …

Vastaa