Strøm | Forbrukslån svar på Dagen | Eiendomsmegler Stavanger | Bytte Internettleverandør | Billigste Forsikring | Alarm | Beste Kredittkort Norge | Beste Mobilabonnement 2018
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Iisa tekee työtä Vaasan imagon hyväksi

Iisa tekee työtä Vaasan imagon hyväksi

Iisa tuo Vaasaa Instragramiin

Moi
17-vuotias energinen, positiivinen ja määrätietoinen lukiolaistyttö Iisa täällä. Nautin elämästä hymy huulilla kavereiden ja perheeni kanssa. Kesä on minun lempiaikaa vuodesta. Pidän siitä, että vihdoin on aikaa keskittyä ja panostaa harrastuksiin ja samalla ehtii käydä piknikeillä hietalahden rannalla kavereiden kanssa.

Olen kesän toinen somettaja ja tulen päivittämään lähinnä kaupungin instagramia ja snapchatiä seuraavat kaksi viikkoa. On todella kivaa saada tehdä kesätöitä somen ja valokuvaamisen kanssa, koska olen itse kiinnostunut näistä aiheista. Valokuvaaminen on minulle rakas harrastus, joten minut näkee usein kamera kaulan ympärillä. Mielestäni kiinnostavimmat kuvat ovat ne, josta hehkuu tietty tunnelma.

Kuvieni avulla yritän saada somessa esille Vaasan ihanan kesätunnelman ja korostaa kaunista kaupunkiamme.

Seuraa kuvia Instagramin Vaasa Sivulta

https://www.instagram.com/vaasavasa/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin

Vaasan yliopiston opiskelijat kansainvälisen casekilpailun finaaliin Vaasan yliopisto 9.3.2018, 08:26 AddThis Sharing Buttons Share to …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *