Spotpris på Strøm | Lånekalkulator | Bytte sikringsskap | Beste Advokat | Inntektsforsikring | Brannalarm | Billigste Kredittkort 2019 | Beste Advokat
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / herkkoo11 – EI MENNYT NIINKUIN STRÖMSÖÖS

herkkoo11 – EI MENNYT NIINKUIN STRÖMSÖÖS

EI MENNYT NIINKUIN STRÖMSÖÖS

Sanonta tunnetaaan kaikkialla Suomessa

Strömsö on sunnuntaisi Yle Femillä esitettävä kodin makasiiniohjelma. Ohjelmaa on lähetetty vuodesta 2002 ja sen pääjuontajina ovat toimineet vuoden 2007 alusta lähtien Lee Esselström ja Jocke Lax.

Strömsö on FST5:n suosituimpia ohjelmia ja suosittu myös suomaenkielisten katsojien parissa.

Strömsö käsittelee erilaisia kodin askareita, kuten ruoanlaittoa, käsitöitä, puutarhanhoitoa ja harrasteita. Ohjelmassa esitellään myös vieras. Aikaisemmin ohjelmaa esitettiin myös Yle TV1:llä:llä.

Ohjelma on saanut nimensä kuvauspaikan mukaan. Strömsö on vuonna 1852 kauppiasperheen kesäasunnoksi rakennettu huvila meren rannalla Vaasan Västervikissä Strömsö voitti Kultaisen TV:n Lifestyle-palkinnon vuonna 2009. (Wikipedia)

herkkooo11

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa