Strømleverandører | Lån uten Sikkerhet | Sammenlign Meglerfirmaer | Beste Maskinentreprenør | Billigste Forsikringsselskap | Husalarm | Søk om Kredittkort | Billig Advokat
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Haloo VSA –tapahtuma tuo nuoret yhteen

Haloo VSA –tapahtuma tuo nuoret yhteen

Kuva: Mikael Matikainen

Tapahtuman pääjärjestelyistä vastaa vuoden 2019 alussa toimintansa aloittanut Vaasan uusi nuorisovaltuusto. Ohjelma on siis nuorten itsensä suunnittelema, ja tapahtumassa esiintyvät DJ Juho Rafael ja DJ Angoboyz.

– Tämä on ensimmäinen tapahtuma, jonka nuorisovaltuustona järjestämme. Illan teemana on Let’s stay together, ja haluamme tuoda paikallisia nuoria esiin ja tukea toisiamme olemalla toisillemme läsnä, kertoo nuorisovaltuuston viestintäsihteeri Tara Korkiakoski.

Haloo VSA –tapahtuma järjestetään WsArenassa (Varastokatu 9) klo 19-22. Alle 18-vuotiaille suunnattu tapahtuma on päihteetön ja sinne on vapaa pääsy.

Yhteyshenkilöt

Vaasan nuorisovaltuuston viestintäsihteeri Tara Korkiakoski, puh. 044 973 4757, [email protected]

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Henkilökuva: Seppo Lemponen

Lemponen Seppo Filosofian lisensiaatti, musikantti ja kriitikko Seppo Lemponen on väitöskirjassaan tutkinut jazz-englannin muuttumista 1940-luvulla …

Vastaa