Billigste Strøm 2019 | Søke Forbrukslån | Billig Bredbånd | Parhaat Kaiuttimet | Arbeidsledighetsforsikring | Boligalarm | Kredittkort Rabatt | Billig Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / eForum Vaasa ryhmä vain opettajille

eForum Vaasa ryhmä vain opettajille

eForum Vaasa – vain opettajille

Vaasan kaupunki on perustanut vain opettajille tarkoitetun suljetun opetusryhmän. Ryhmä kulkee nimellä eForum Vaasa.

eForum on Vaasan kaupungin sivistystoimen alainen tukipalvelu, jonka tehtävänä on edistää tieto- ja viestintätekniikan käyttöä opetuksen tukena.

Rekisteröitymiseen vaaditaan seuraavat tiedot: Työtili, koulutili tai henkilökohtainen Microsoft-tili

Eforum Vaasalla on oma videokanava You Tubessa

Kanavalla on runsaasti opaetusaiheisia videoita sekä opastusta eForum Vaasan käytössä. Kanavalla on tarjolla mm. ”Teemana Avaruus”, ”Karttoja maantiedon opetukseen”, ”Sivusto historian ja uskonnon opaetukseen”,. Lisäksi kanavalla on osio ”Opasluokkia”. Sen aiheita ovat mm. ohjeita ”Gimp kuvankäsittelyyn”, ”iPadin ja Libre Officen käsittelyyn.

Ryhmässä on myös samanniminaen fb-sivusto

eForum Vaasa kanava

https://www.youtube.com/user/vaasaeforum/videos

,

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kolmen soinnun maisterit Vaasasta – Klamydia

“Me ei tosiaan olla ainoastaan pala Eurooppaa, vaan jotain kaunista, jota ei koskaan myydä saa”. …

Vastaa