Billigste Strømleverandør | Forbrukslån | Mobilt Bredbånd | 2-lags vinduer | Sykkelforsikring | Boligalarm Test | Beste Kredittkort i Norge | Boliglån

Avajaiset

Wasa Galleria avataan tänään

Pentti Tarpion yksi unelmista on toteutunut

Wasa Galleriaa isännöivan StarSoftin toimitusjohtaja Pentti Tarpio on helpottunut ja tyytyväinen. Monivuotinen unelma on viimein täyttynyt.

Kauppakeskus Galleria Wasan ensimmäinen vaihe on valmistunut ja liiketilat ovat täyttyneet uusista liikkeistä. Nyt Galleria Wasassa toimii neljätoista erilaista liikettä.

Galleria Wasassa toimivista liikkeistä kolme on naistenvaateliikkeitä, viidessä liikkeessä myydään erilaisia kodinsisustustuotteita, taidetta, koriste-esineitä ja käsitöitä. Lisäksi on kultasepänliike, kampaaja, kirjakauppa, kukkakauppa sekä kahvila ja konditoria. Liikkeiden valikoimissa on paljon tuotteita ja tuotemerkkejä, joita muualta Vaasasta ei saa. Yksi 68 m2 liiketila on enää vapaana.

Kauppakeskus Galleria Wasan avajaisjuhlia vietetään neljän päivän ajan alkaen torstaina 17. marraskuuta. Torstaista sunnuntaihin on joka päivälle erilaista ohjelmaa: musiikkiesityksiä, tanssiesityksiä, joulupukki, Muumi sekä arvontaa. Liikkeillä on lisäksi omat avajaistarjouksensa. Avajaisjuhla huipentuu sunnuntaina arvontaan, jossa kaikkien avajaispäivien aikana kupongin täyttäneiden kesken arvotaan lahjakortteja, pääpalkintona tuhannen euron Area matkalahjakortti.

Galleria Wasan aukioloaikoja on pidennetty. Jouluun asti Galleria Wasa on avoinna ma-pe 10-19, lauantaisin 10-16 ja sunnuntaisin 12-16.

Keskustelu Wasa Gallaeriasta

About Toimitus

Check Also

Vaasassa kehitettiin maaginen seikkailupeli

Magis – Maaginen seikkailu -pelin on kehittänyt Vaasanseudun mielenterveysseura yhteistyössä Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen sekä …

Vastaa