Billigste Strøm | Forbrukslån 18 År | Test av Varmepumper 2019 | Eiendomsmegler | Billig Forsikring | Husalarm | Kredittkort | Advokat

asennusvirhe

Kyllä kansa tietää

Citymarketin ja Prisman aulojen keskutelufoorumeilla kokoontuva ukkoparlamentti on tietävinään, että Kuntsin modernintaiteen museon avajaiset ovat todellisuudessa siirtyneet ilmastointilaitteiden asennuksen yhteydessä tapahtuneista pahoista mokista ja valvonnan laiminlyönneistä johtuen. Pitäisikö tuohon uskoa?

Prisman ukkoparlamentti

Vime viikon perjantaina Prisman aulaan oli kokoontunut kolmen varttunemman kansalaisen ukkoparlamentti. Kun ilmestyin näköpiiriin, minut vedettiin heti mukaan keskusteluun.

Ookko muuten kuullu?
No mitä?

-Tullipakkahuoneen Kuntsin kokoelman kosteusvahingot johtuvat siitä, että pakkahuoneeseen hankitut maailman parhaat kosteuslaitteet on asennettu väärin. Maahantuojan edustaja kävi katsomassa asennusta ja sanoi, että se on tehty päin, sanonko mitä, ja että takuu ei korvaa asennusvirhettä, tiesi yksi parlamentaarikoista.

-Nyt Tekno-Botnia tutkii asiaa ja siitä on tehty ”tästä hiljaa jätkät päätös”. Maksu tulee olemaan hirveä, tiesi toinen.

Myönsin että en ole kuullut asiasta. Toinen asia jonka lliittyy Kuntsin modernin taiteen museoon on se, että säätiö on joutunut maksamaan tyhjästä vuokraa puoli vuotta. Nyt asia lienee järjestyksessä, arveli kolmas.

Tämä siis vihjeeksi Leenalle, Tapiolle, Heimolle, Sepolle, Sallalle, Heikille, Veikolle, Tainalle ja niille muille valtuutueille, jotka piiloutuvat nimimerkin taakse.

Jos ukkoparlamentin istunnon esiin nostama asiat pitävät paikkansa, niin kuka ottaa vastuun, onko valvonta pettänyt ja mitä moka maksaa, miloin museo todella avataan, heiluuko jonkun palli ja niin edelleen? Pitääkö vanha Veikko Vennamon lause ”Kyllä kansa tietää” yhä paikkansa?

Keskustelu foorumissa:

About Toimitus

Check Also

Vaasalaisia perinteitä ja herkkuja

Vaasalaiset voivat olla ylpeitä omista perinteistä ja herkuista ja moni saapuukin Vaasaan juuri kokemaan näitä. …

Vastaa